Meddig tart ez az iszonyu faradtsag?
Az elso terhessegem eszre se vettem szinte...ott semmi tunet nem volt..csak a pocak nott :)
Most viszont...szinte mindent megkapok..
Megis a legdurvabb a faradsag es almossag. Egyszeruen at aludnam az egesz napot..reggel iszonyat nehezen kelek fel es alig terek magamhoz. Delutanra kivagyok teljesen es mar fel hathor mikor hazaaerek aludnek. Dolgozom es egyenlore meg nem szeretnem ott hagyni...Illetve szeretnem de nem tehetem. De kivagyok purcanva.. Ezen csak az alvas es pihenes segithet vagy van valami amitol kicsit energikusabb lehetnek..?
Jaj... en meg csak a 10 hetet toltom ma... Bele se gondolok h mi lesz ha ez meg hetekig eltart.. abban biztam h az elso trimeszter vegere elmulik!?
Azert nem megyek tappenzre mert nagyon keveset kapnek es jelen pillanatban nem tudjuk nelkulozni az en fizetesemet sajnos..
Igen, heti 40 órában, 7-től 15-ig, tehát elég korán kelek, amit nagyon nehezen viselek. Nem szándékozom még táppénzre menni, pedig a lábam is kezd már vizesedni, és ezen sajnos az ülőmunkám csak ront... február végéig tervezem, meglátjuk, hogy bírom-e addig.
Kérdező, egyébként nem törvényszerű, hogy nálad is eltart még hetekig, remélem, hogy a 12. héttel elmúlik majd. :)
Oohh szegeny.. :(
Kitartast neked! Elhiszem h nem egyszeru..
Majd meglatjuk nekem meddig tart..bizom benne h 12 hettel megszunik :)
Nálam az álomkór és fáradtság kb. a 9.héttől kezdődött és a 16. hét környékén lettem megint a régi (viszont akkor egyik napról a másikra, nagyon érdekes volt).
Ez amúgy nálam a rosszullétekkel is párosult, csak azok már a 7. héten elkezdődtek....képzelhetitek, olyan voltam, mint egy zombi, azt hittem sosem ér véget az a pár hét!
Kitartás, remélem neked nem húzódik el ennyire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!