Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félelem a teherbeeséstől?

Félelem a teherbeeséstől?

Figyelt kérdés

25éves nő vagyok és minden mensi előtt rettegek ne hogy teherbe essek, annyira félek tőle hogy szerintem már beteges, két napja enni se merek, pedig még nem is késik de lassan megkéne jönnie.

minden alkalommal védekezünk gumival

ez azóta van hogy egy éve 2hetet késett de megjött.de akkor is védekezünk , nagyon figyelek rá és mikor kiveszi is ellenőrzöm h minden oké volt :D

2014. dec. 1. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
ha vedekeztek nem kell felj :) semmi gond a mensivel ha kesik . nekem is szokott :)
2014. dec. 1. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ha védekeztek, annál nagyon többet nem tudsz tenni. A mai cuccok már nagyon biztonságosak.

Egyébként ha nem eszel, előfordulhat, hogy a súlycsökkenés miatt nem fog megjönni. Plusz egy lapáttal ráraksz az aggódással, szóval ha nem jön meg időben, valószínűleg ezeknek tudható be.

Azért jó lenne kicsit lenyugodnod, mert elhatalmasodik rajtad, akkor először a szex rovására, majd a kapcsolat rovására megy a dolog.

2014. dec. 1. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 7,5 éve vagyok együtt a párommal, és mivel nem szedhettem tablettát, mi is végig óvszerrel védekeztünk. Nagyon körültekintően, mi is ellenőriztük a dolgokat stb, mégsem stresszeltem halálra magam.

SOHA nem volt véletlen, viszont amikor babát szerettünk volna, az első hónapban sikerült :)

Szóval nyugi, működik a dolog, és tényleg nem segít, ha ennyire idegeskedsz miatta.

2014. dec. 1. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Próbálj meg ellazulni, ha odafigyeltek nem lehet gond! :) Mi is óvszerrel védekezünk, gyógyszert nem szedhetek, mást meg nem szeretnék kipróbálni! Én is félek a teherbeeséstől, de azt hiszem nekem bőven van mitől, mert tavaly a 9 hetes pocakbabám halt meg, akit két és fél évig terveztünk, idén pedig a 20 hetes és 5 napos, egészséges kislányomat kellett halva megszülnöm, akit fél évig terveztünk! Szóval, ha védekeztek nem lehet gond! Én is próbálok ellazulni, de nekem nem könnyű, talán neked könnyebben menne! :)
2014. dec. 2. 14:07
 5/6 A kérdező kommentje:
4es hozzászóló sajnálom.
2014. dec. 2. 18:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm!
2014. dec. 2. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!