Félelem a teherbeeséstől?
25éves nő vagyok és minden mensi előtt rettegek ne hogy teherbe essek, annyira félek tőle hogy szerintem már beteges, két napja enni se merek, pedig még nem is késik de lassan megkéne jönnie.
minden alkalommal védekezünk gumival
ez azóta van hogy egy éve 2hetet késett de megjött.de akkor is védekezünk , nagyon figyelek rá és mikor kiveszi is ellenőrzöm h minden oké volt :D
Hát ha védekeztek, annál nagyon többet nem tudsz tenni. A mai cuccok már nagyon biztonságosak.
Egyébként ha nem eszel, előfordulhat, hogy a súlycsökkenés miatt nem fog megjönni. Plusz egy lapáttal ráraksz az aggódással, szóval ha nem jön meg időben, valószínűleg ezeknek tudható be.
Azért jó lenne kicsit lenyugodnod, mert elhatalmasodik rajtad, akkor először a szex rovására, majd a kapcsolat rovására megy a dolog.
Én 7,5 éve vagyok együtt a párommal, és mivel nem szedhettem tablettát, mi is végig óvszerrel védekeztünk. Nagyon körültekintően, mi is ellenőriztük a dolgokat stb, mégsem stresszeltem halálra magam.
SOHA nem volt véletlen, viszont amikor babát szerettünk volna, az első hónapban sikerült :)
Szóval nyugi, működik a dolog, és tényleg nem segít, ha ennyire idegeskedsz miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!