Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák Nektek hányadik...

Kismamák Nektek hányadik héttől kezdődött a hányinger, hányás?

Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 23:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kérdező pont így vagyok én is, nem nagyon tudok enni, semmit nem kívánok, de vannak jobb napok, mikor megy az evés. Nekem a vajas pirítós nagyon bevált, próbáld ki, és soha ne hagyd, hogy üres legyen a gyomrod, így egy kicsit jobb a helyzet.

9-es

2014. dec. 1. 15:56
 12/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk én reggel B6ot vettem be gondolom az segített...Voltál már orvosnàl?
2014. dec. 1. 16:29
 13/21 anonim ***** válasza:

Voltam igen, kerek 7 hetesen, múlt csütörtökön. Pár nappal kisebb volt a baba, mert 33 napos ciklusaim vannak, ez tudtam is előre, hogy így lesz. De vert már a szíve :)

Te voltál már?

2014. dec. 1. 17:29
 14/21 A kérdező kommentje:
Én csütörtökön megyek én sem tudom pontosan hány hetes clearblue digitalis szerint a fogamzas 2-3 hete volt az utolso menszeszem meg okt 12én de 36.napra jött meg.igy pontosan még nem tudom.szedsz valami terhesvitamint? Vagy B6ot a hànyingerre?
2014. dec. 1. 19:43
 15/21 anonim ***** válasza:

Femibiont szedek, nekem azt javasolta a dokim, merthogy van benne elég folsav, és az a fajta, ami könnyen felszívódik. Elég jó, nem hánytat meg ilyesmi, nem vagyok tőle rosszabbul, mint egyébként :) Magne B6-ot épp most mondtam a férjemnek, hogy hozzon, mert már nem bírom.

A számok alapján kb ott tarthatsz majd, mint én a múlt héten, nekem október 9-én jött meg utoljára, de 33 napos ciklusokkal. Szóval te is 6 hét pár napos leszel a dokinál, ha minden igaz :)

2014. dec. 2. 12:15
 16/21 A kérdező kommentje:
Én sima folsavat kezdtem el szedni még kb 1 hónappal ezelőtt.Vitamint addig nem akarok míg az orvos nem javasolja.Én sima B6 vitamint veszek be ilyenkor mikor erős hányingerem van,de szedek Magne B6ot is,azt mondták a gyógyszertárba,hogy a B6ot nem lehet túladagolni,mert az ember kipisili,így 6 darabot be lehet venni belőle egy nap.Bár a szédüléssel nem igazán tudok mit kezdeni.Már nagyon várom a csütörtököt :)
2014. dec. 2. 13:04
 17/21 anonim ***** válasza:
Azt elhiszem, én is tűkön ültem már :) Drukkolok, de biztos minden oké lesz :) Majd írj, hogy mi volt!
2014. dec. 2. 14:24
 18/21 A kérdező kommentje:
Szia.Voltunk ma dokinál,még csak 5 hetes a babám és csak a petezsák volt látható...félek,hogy ez rosszat jelent.Dokim nekem is a Femibiont ajánlotta meg Nospát mert sokat görcsölök.Remélem minden rendben lesz vele,2 hét múlva kell visszamennem
2014. dec. 4. 21:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Szia, ne aggódj, simán lehet, hogy csak később fogant, 6 hetes terhességnél még nem mindig látnak többet, mint egy petezsák. Nagyon befolyásolja, hogy mikor volt pontosan a peteérés. Legközelebb már ott lesz a baba is :)
2014. dec. 5. 10:32
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi a biztató választ.remélem igazad lesz.ha ott lesz a baba a doki nem enged tovàbb dolgozni mivel igy is görcsölök és 12 oraba dolgozom vendéglàtàsban,de nekem most a Babàm a legfontosabb.
2014. dec. 5. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!