Mindenki vízesedik terhesség alatt? Nektek mikor kezdődött? 33. hétben járok és most kezdett rajtam maradni, eddig reggelre lement.
Nem, nem mindenki.
Nekem a 35.héten kezdődött, de a szülés után rögtön le is ment.
Tedd fel sokat a lábad, tornáztasd és sétálj sokat, és igyál rengeteg folyadékot.
Nem mindenki, én sem vizesedtem egyáltalán.
Sok folyadék, pihenj felpolcolt lábakkal.
Kb a 23. héttől kezdtem el érezni, hogy feszül a lábfejem, majd később a kézfejem is elkezdett fájni, de főként az ujjaim. Tudtam, hogy ez a vizesedés miatt van, de egy darabig nem dagadtam be, csak feszült. Mikor kijött a nagy meleg, hirtelen bedagadt a lábfejem. Azóta ha nagy meleg van, estére bedagad a bokám és a kézfejem is. Reggelre nagyon fáj ilyenkor az ujjam és talpam.
Kismamatornázok én is, mondták, hogy csökkentsem a sót, polcoljam a lábam, ne lógassam lehetőleg. Sétáljak, 2-2,5 liter folyadékot igyak meg. Nekem valójában az segít, ha enyhül az idő, lehűl a levegő. Akkor a vizesedés is csökken. Most leszek 32 hetes, elviselhető még. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!