Kismamák Nektek hányadik héttől kezdődött a hányinger, hányás?
Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 23:04
1/21 anonim válasza:
8. héttől. de nem hánytam, csak állandóan másnaposnak éreztem magam a 10-11. hétig.
3/21 anonim válasza:
8. héttől a 13. hétig. De nem hánytam, csak heti 1-2 alkalommal. De folyamatosan émelyegtem.
4/21 anonim válasza:
5. Héttől masszívan a 12. Hétig, utána még alkalmanként a 15. Hétig. Mindkét terhességemnél ugyanígy volt.
5/21 anonim válasza:
6.héttől és kitartott a 18.hétig.
6/21 anonim válasza:
Nekem semmikor, nem lettem émelygős, csak étvágytalan egy időszakban.
7/21 anonim válasza:
Hanyingerem a 7-9. het kozott volt. De a folyamatos rosszulletek ellenere csak haromszor hanytam, mindig szombat este.
Ezutan, hogy ez elmult, egy het szaraz oklendezes jott, hanyinger es hanyas nelkul, de sokszor ramtort, seta, beszelgetes kozben, voltak cikis helyzetek. :-)
8/21 anonim válasza:
Kaja- és szagundor, hányinger, melyet nem kísért hányás: 6- 10. hétig. Most 11 hetes vagyok, a szagokra elég hevesen reagálok, és csak csirkehúst tudok megenni. Sertésnek megérzem a szagát, 5 napig futok... :D :D
9/21 anonim válasza:
Nekem a 6. hét betöltése után kezdődött, addig semmi bajom nem volt, csak fájt a cicim, feszült a hasam. Émelygés, hányinger, ételundor, szagundor... borzalmasan szarul tudok lenni, én is ahhoz hasonlítanám, mintha állandóan másnapos lennék, de olyan kegyetlen módon. Néha egy picit jobb. Hányás egyelőre nem volt, de még csak 7+4 hetes vagyok, szóval még lehet, bár nem bánnám, ha elkerülne.
10/21 A kérdező kommentje:
Utolsó hàt én se bànnàm ha elkerülne...ezt is nehéz elviselni...reggelente erős hànyingerrel kelek napközben is tart de a legrosszabb,hogy ha éhes vagyok se tudok enni.tegnap meg mèg két pofàra tömtem...
2014. dec. 1. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!