31-33 hetes kismamik, kinel mennyire jellemzo az elviselhetetlen derekfajas?
10 kg plusznál járok, alacsony súllyal kezdtem, de így sem éreztem még derékfájdalmat egyszer sem. Sokat dolgozom, sétálok, tornázok, ha beáll az izmom, csak akkor fáj a derekam körül, de nyújtással megoldható.
34hkm
Én is kb pont így vagyok. A baba helyzetétől is függ, nekem pl múltkor mondta egész meglepődve a nőgyógyászom méhszáj vizsgálat közben, hogy nagyon nekifeszül a pici a csontomnak, nem szokott fájni? Mondom, dehogynem, néha pont annyira nagyon, mint neked. Nekem a legrosszabb az volt mikor nemrég egy kellemes séta alkalmával visszafele dombnak felfelé a férjemnek kellett támasztania, mert nem bírtam volna tovább menni annyira fájt. A könnyem is kicsordult fájdalmamban és tehetetlenségemben.
A hátam hol így van, hol úgy, ha sokat jövök-megyek akkor rosszabb. Aztán vannak napok mikor semmi. Szóval valószínű tényleg attól függ a baba épp hogy fekszik. Nekem eléggé lent van kezdettől fogva. De ha ez érzem a pihenés és a kevesebb lábon állás mindig segít.
32+2
Koszonom a valaszokat!
Nalam a helyzet valtozatlan,sot,talan rosszabb. Mar ott tartok,h.nem nagyon merek mar sehova sem egyedul menni,mert felek,h.mi lesz,ha egyszeruen nem birok egyszercsak tovabb menni? Pedig elkepesztoen fitt kismama voltam eddig... :/ Kiderult,h.faros a babam egy bo hete,lehet pont a fekvese miatt van igy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!