35 hetesen elviselhetetlen derékfájás normális?
Én ugyanúgy érzek, csak még állni is rossz. Sajna van egy olyan megérzésem, hogy ez már végig elkisér minket. Nekem sajna nem javul inkább napról-napra romlik.
35 hetes kismami
Szia!Nekem is nagyon fáj a derekam,de az oldalfekvéstől még a lábaim is sajognak egy idő után.Az első babónkat várjuk,és már hetek óta kínoz ez a fájdalom ha fekszek.
33 hetes kismami
Szia!
Nekem a 32 héttől fáj a derekam, a szemérem-és medencecsontom pedig már a 28 héttől. Nem javul,hanem rosszabbodik az idő múlásával. Most ott tartunk,hogy egyedül alig bírok felkelni, tusolni...
A fájdalom a szeméremcsontban már olyan erős,hogy a séta is nehezen megy. Szerintem ez azzal is összefüggésben van,hogy a cx értékem 2111.
Abban reménykedek,hogy mivel ilyen sokat szenvedek már hetek óta,könnyű és rövid szülésem lesz. Ezt érdemelné minden kismama! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!