Elviselhetetlen fajdalom 30 hetesen? Ugye nem szulest jelez?
Par oraja elviselhetetlen fajdalom jelentkezett a hasamban es derekamban. A derekfajas egesz nap volt, fronterzekeny vagyok. De a fajdalom se zuhany se pihenes ellenere sem mulik. Magneziumot vettem be de csak hasmenes lett belole.
Azota ez a fajdalom atvaltott alhasban levo fajdalomma.
A szemeremdombom felett kicsivel, belul eros folyamatos hasogato, nyilalo erzest erzek ami nem enyhul. Mensis gorcsot nem erzek csak ezt az eles hasito fajdalmat ami kb fel percenkent hasit belem. A baba ma egesz nap nagyon aktiv most is.
Verzesem nincs. Kemenyedest nem erzek.
Mi lehet ez? Ugye szules nem?
Ha nem enyhul szolok paromnak es ugyelet!
Segitsetek!
Koszonom
Koszi a valaszt!
Valoszinu igy fogok tenni.
Amugy a baba mozgasa nem okozhat eles fajdalmakat lent?
Az elobb is hatalmasakat mozdult es kozbe megallt akkor nem ereztem fajdalmat. Ahogy ujra kezdte a mocorgast megint hasit..mintha belulrol vagnak kessel..eles.
A mai nap kifejezetten aktiv..meg most is. Olyan mozdulatokat tesz amit eddig meg nem tapasztalam.
A fajdalmam folyamatos es eros. De talan most egy fokkal enyhult.
Hat remelem tenyleg semmi problema nem lesz.
Csak furcsa hogy ennyire eros fajdalmat okozzon hogy a derekam hasam ugy hasitson h allni fekudni ne birjak.
De hatha jobb lesz.
Koszonom a valaszokat!
Sziasztok!
Szerencsere semmi gond. De este tenyleg azt hittem megszulok.
Most mar teljesen elmult a fajdalom. Picur jol erzi magat nagyon.
Valoszinu a kettosfront okozhatta. Arra sajnos nagyon allergias vok olyankor a derekam labam is majd szet szakad es a labam jelenleg is faj.
Remelem vegre beall mar egyfajta idojaras mert ezt nehezen birom.
Szia. Na ez is megfordult a fejembe, csak az meg nem lenne tul korai?
Azota folyamatos nyomast erzek a hugyholyagomban, meg neha bele bele nyilal a mehszajamba. Esetleg lehetett befordulas is?
Holnap megyek a dokimhoz, kivancsi vagyok o mit mond es mit lat!:)
Mindig attol felek hogy kinyilik a mehszaj es nem veszem eszre.
Koszi megegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!