30-31 hetesen enyhe derekfajas, szekelesi inger?
Sziasztok!
Eleg surun erzek enyhe derektaji nyomast es kozben szekelesi ingert. Ez mitol lehet? Esetleg a baba nyom valamit vagy mar joslo?
Wcre nem mindig kell mennem..csak az erzes olyan.
Valakinek hasonlo tapasztalt?
mielőtt szültem akkor éreztem ilyet.,
Szerintem nézesd meg magad a kórházba,nehogy beinduljon a szülés.
Koszonom!
Nem most jelentkezett mar ez az erzes es nem is mindennapos. Inkabb nyomo feszito erzes a derek es vegbeltajekon.
Mint amikor szorulasa van az embernek. Egy pillanatig erzem utana elmulik.
De nem fajdalmas erzes.
Legközelebbi terhesgondozáson említsd meg a dokinak!
De én nem hinném, h baj lenne. A szülési fájások (és nekem a jóslóim is ilyenek), a szeméremtájéktól kiindulva felfelé derékhoz és ezzel egyszerre lefelé térdhez sugároznak. Pár napja kezdtem érezni, tegnap töltöttem a 37.et.
A székelési ingert én csak akkor éreztem úgy igazán, mikor már ténylegesen vajúdtam (2x már szültem).
Amit szerintem érezhetsz, az valószínűleg a súlygyarapodás miatti terhelés a derekadban. Nekem hetek óta fáj a hátam, és van h 1 rossz mozdulat elég, h csak fekvéstől jöjjön helyre. A székelési ingerre meg talán a baba elhelyezkedése lehet a magyarázat. Ha a feje már ott van lenn, akkor nyomhatja. Nekem is feszíti odalenn mindenem, sajnos az aranyeremről nem is beszélve. De ingert kifelyezetten emiatt nem érzek. Duzzadás, vérbőség, aranyér az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!