Terhesség 40 felett? Vélemény?
Az elején leszögezném, hogy nem vagyok az a másokat kritizáló fajta. Mindenki azt tesz, amit szeretne.
Persze véleményem az van. Én biztosan nem vállalnék 40 évesen babát. Mar ha a terhességet és a szülést nézzük, sokkal nagyobb a fejlődési rendellenességek, terhesség alatti problémák, szülési komplikációk veszélye a kor előrehaladtával. Ez nem kitaláció, nem leszólás, hanem tény. Aztán ott van az, hogy az ember nehezebben igazodik már a gyerekhez. Persze ezt a szülők nem szokták észrevenni. :) Tudom, mert voltak olyan barátnőim, akik sokat kínlódtak emiatt. Aztán nem utolsó sorban szeretném megérni az unokáimat, de még ha ezt nem is, legalább annyit hadd érjek már meg, hogy felnevelem. :)
Persze ez nem szentírás, mindegyikre vannak ellenpéldák, tehát nem azt mondom hogy ez kivétel nélkül és rend szerint így van, de az tény, hogy ebben a korban ezek már fokozottan gyakoriak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!