Terhesség 20 év felett vagy alatt? Vélemények.
20 évesen:)
én 19évesen akartam, de úgy beszéltük meg hogy idén nyáron kezdünk neki, 20at töltöm és remélem szülinapomra egy pozitív tesztet kapok:)
Szerintem fiatalon jobb szülni. De aki nem teheti meg vagy később szeretne azt is megértem és nincs ellene kifogásom:)
20 felett, de még 30 alatt.
Az elsőt 26 évesen szültem, könnyű babavárás, könnyű szülés, de már felnőtt gondolkodásmód, és nem hiányzik a bulizás sem. A második most érkezik májusban, 30 vagyok, de már most is érzem, fizikailag az elsőt jobban bírtam, most jobban megvisel.
Egyénfüggő is, van olyan ismerősöm, aki egyetem mellett 2 babát szült, és remek anya, 18-22 évesen. De ismerek olyat is, aki szintén 20 alatt szült, megbánta, és most is bulizik, még Facebookon se tesz ki képet a gyerekeiről, a nagymama neveli őket.
40 felett semmiképpen!
Gratulálok!
Én nem azért akarok babát hogy anyám nevelje.mi igy terveztük hogy a suli végére már babás legyek.és szerintem felkészültem rá.mert babák között nöttem is eleve fel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!