Terhesség 20 év felett vagy alatt? Vélemények.
Én is előbb akartam, de se párkapcsolatom nem volt olyan ,se az anyagi biztonság nem volt megfelelő. De ezt a pici vágyam kárpótoltam egy kis babyszitterkedéssel és a kereszlányommal.
21 évesen elment az első babám 7 hetesen és majd 2 év kellett mire megint készen álltam. 2 év múlva pont aznap teszteltem pozitívat ,mint 2 évvel ezelőtt a párom születésnapján. Ennél jobban nem is sikerülhetett volna :) Úgy érzem az elvesztett lelkecskét kapjuk vissza és mint párkapcsolat mint az anyagi biztonság megvan.
23 éves 14 hetes kismama:)
Utolsó vagyok.Azt lemaradt ,hogy 19-26 év között tartom ideálisnak az első babát. És akár mennyire bántó,de nem értem a 30 felett szülő első nőket. De mégis én érzem majd kényelmetlenül magam majd a játszótéren amiért "fiatal" anya vagyok. Itt az anyukák 80% -a 30 felett van.
Az uh-n is mi voltunk a legfiatalabb pár. A párom is 23 éves. Néztek is minket.
Szerintem mindenki maga döntse el, mikor áll rá készen.
37 vagyok, a 3. gyerekemet várom, aki kislány lesz.
Fiamat 27 évesen szültem, lányomat 34.
Én például 27 évesen még nem voltam kész rá lelkileg, a párom meg aztán....:S Ő akkor 23 volt.
Szóval én nem csinálnám másképp, ha előről kezdhetném.
Most van hozzájuk nagyobb türelmem.
20 év felett, de tényleg nem sokkal.
Egyébként ez relatív dolog. Ha valakinek úgy alakul az élete, a párkapcsolata és korán (huszonpár évesen) készen áll/nak a babavállalásra az szuper. De nagyon sok ember csak a huszonévei végére találja meg a párját, együtt élnek, összeházasodnak, és utána a baba. Szóval aki 30évesen vagy kicsit felette vállal babát abban sincs semmi elítélendő, hiszen nem tudhatjuk miért éppen akkor- így alakult az Ő élete.
Egyébként én 22 múltam, 6 éve párkapcsolatban, lassan egy éve házas, és most 14hetes kismama :) Nekem így alakult az életem :)
Igazság szerint sztem erre nincs konkrét idő.É személy szerint 20-év alatt szültem az első két gyermekemet .:)A harmadikat 26-évesen ,és mostanra tervezünk még egyet 35-éves vagyok.Soha egyetlen percre sem hanyagoltam gyermekeimet számomra ők a legfontosabbak.Az első babámnál 18-évesen kaptam hideget meleget is ,pedig alaptalan volt a "majd megbánod" duma mert nem bántam meg ,és most ,a nagy gyermekeimmel is tökéletes a kapcsolatom ,több idősebb en szült anyuka is kérdezte már,hogy értem el pl a feltétlen bizalmat velük stb.:)Olyat is ismertem aki 36 évesen szülte az elsőt és egy csepp türelme sem volt hozzá ,sokat pesztráltam a babáját ha sirt csakhogy szó szt ne kiabáljon vele ...:///
Egyénfüggő ez ! A kórházban pedig (első gyermekem születésénél)a másik velem egykorú kismama egyszerüen otthagyta a babáját .://Örülök,hogy megtartottam a fiamat és a két lányomért is hálás vagyok naponta ,ők adják az örömöt ebben a nem túl szép világban .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!