30 év felett más a terhesség és a szülés?
Szia! Én az első gyerekemet 29 évesen -3 éve szültem, a terhességem is minden gond nélkül zajlott /kivéve az első 4 hónapot, amit a reggeli hányások miatt egy kicsit rosszul viseltem/, és a szülés is komplikációmentesen és gyorsan lezajlott. Most várjuk a kistesót, elmúltam 32, és most egész más minden. A 4 hónapnyi rosszullét most is megvolt, de sokkal fokozottabban mint az elsőnél, és sokszor rosszul is vagyok, pedig már majdnem félidős vagyok. Nem tudom megmondani, hogy ez most korfüggő-e, vagy esetleg a második terhesség "hozadéka". Pedig a 2 gyerekes anyukák azt szokták mondani, hogy a 2. terhességet a kisujjából kirázta, mert kisgyerek mellett ideje nem volt magával foglalkozni. Hát, mondtam már én is a páromnak amikor kérdezte hogy érzem-e mozogni a pocaklakót, hogy a kisfiam olyan szinten elfoglal nap közben, hogy ha a pocaklakó szaltókat dobálna a hasamban, talán még azt sem venném észre.
De magát a terhességet sokkal rosszabbul viselem, mint az elsőt, az biztos.
Nem tudom másnak milyen tapasztalatai vannak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!