Ma dél körül a párom lefújta a házba a penész Savo-val. Jól kiszellőztettem de még mindig érződik. Nagyon kihűlt a ház már fűtök. Lehet ettől a szagtól baja a babának? 16 hkm
Figyelt kérdés
2014. nov. 27. 17:41
1/9 A kérdező kommentje:
Mikor bejön ez a nyirkos hideg idő akkor jön a penész egyébkènt nem. Aggódok h neh baja legyen a picinek.
2014. nov. 27. 17:43
2/9 anonim válasza:
nem lesz baja ennyitől, de ne dolgozz domestos-szal sem sűrűn, illetve vegyél kesztyűt, van ilyen orvosi, 50db-os is. Ugyan az van benne, azt is beszívod, ha azzal takarítasz.
3/9 anonim válasza:
Na ez egy szép válasz lett. Szóval ennyitől nem lesz bajotok, de kerüld a vegyszereket azért.
4/9 A kérdező kommentje:
Kerülöm. De a penész se egészséges és az a leghatásosabb ellene. Mikor szellőztettem jó sokáig nagyon hideg lett mindenhol.
Csak az a baj h még érződik. Ugye akkor nem lesz baj belőle?
2014. nov. 27. 17:54
5/9 anonim válasza:
Nekünk nem lett, pedig én irtottam, nem a párom.
6/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy baja lenne ennyiol. Egyébként bocsánat az off -ért de hatásos a Szavo? Nálunk a fürdőszoba penészedik.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen. Már sokmindent kipróbáltunk de ez a legjobb. Csak nagyon büdös és ki kell szellőztetni ami ebbe a hidegbe nem vmi szerencsés. Bátran ajánlom. Dörzsölni se kell. Lefújod és eltűnik.
2014. nov. 27. 18:14
9/9 anonim válasza:
Nálunk én szoktam a szavoval fújni a penészt. Lefújom a problémás részt, ablakokat kinyitom és a huzat kiviszi a szagot. Addig próbálok nem abban a helységben tartózkodni. pl elmegyek vásárolni. :) utána már csak minimálisan érezni a szagot. Szerintem inkább azt, mint hogy a penész spóráit lélegezd be. De ez csak az én véleményem. üdv. 29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!