Penészes lett a babahordozó hungarocel betétje és persze a textil is, mit lehetne vele csinálni?
Én még eddig bármit próbáltam, textilből nem tudtam kivenni a penészfoltot. (Hypo, klóros fertőtlenítőből több féle, mosószappan, szódás mosás, ecet, citromlé, több napos áztatás ezekben felváltva)
A hungarocellről szerintem simán le lehet mosni.
Off, ezért szoktam én mindent gondosan becsomagolva és tisztán eltenni.
1. vagyok.
Ne bánd, így vehetsz olyat, amilyen a ti igényeiteknek megfelel. Nekünk is ajánlottak fel sok mindent, keveset fogadtunk el, mert nem mindenkinek tetszik/kényelmes ugyanaz.
Nekem olyan kocsim van, ami nagy kerekű, stabil, robusztus, alul van tárolóhálója, a kocsi "ruháján" egy nagy zseb, plusz a karra rögzíthető táska. A kar teleszkópos, előre-hátra állítható, állítható a tolómagasság is - ez nekem fontos volt, mivel alacsony vagyok. Van esővédője, szúnyoghálója, van hozzá mózes, az viszont nem rögzíthető a kocsira. A hordozót nem kaptuk meg hozzá, mikor vettük.
Ismerősömé annyival jobb, hogy a mózes merev, de párnázott, így az is, és a hordozó is rögzíthető a kocsira, mindkét irányban. Én ilyesmikre figyelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!