35 hetes terhes vagyok. Megjelent a penész a lakásban. Sokat szellőztetek, penészölőt használunk. Ha rendszeresen fertőtlenítem, nem lehet baja majd a babának ugye ha megszületik? és általam sem, ha beszívom?
Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 20:53
1/6 anonim válasza:
Hát, azért az nem túl jó. Allergiát, náthás tüneteket okozhat.
Vegyél Szavót, az nagyon jól kiöli, igaz csak ideiglenesen. De kb 1-2 hónapra nyomtalanul. De lehetőleg reggel, és ne te csináld, és utána ne legyen senki a szobában, és jól ki kell szellőztetni, mert iszonyú büdös.
2/6 anonim válasza:
És kiveszi a ruha színét is, tehát arra is vigyázz, hogy szálltában ne hulljon festett pamutra.
3/6 anonim válasza:
sajnos nálunk is előfordul penész. Én le szoktam spriccelni szórófejes flakonból a falat, az kiöli. Csak télen kell, nyáron nem. Utána kiszellőztettem, de nem várok meg vele mást, hogy megcsinálja helyettem. Veszek egy nagy levegőt és lefújom a penészes falat. Nem tudok vele mit csinálni, nem költözhetek el csak azért, mert penészes a fal. A lakás a sajátunk. A penésszel meg küzdünk.
34 hetes kismami
4/6 A kérdező kommentje:
köszi. azért jó tudni, h nem csak mi küzdünk a penésszel. Nálunk is csak télen jön elő. nincs mese, szélső lakók vagyunk, senki nem fűt körülöttünk és nem mi nyertük sajnos az ötös lottót, h elköltözzünk. :-)
2009. dec. 22. 08:19
5/6 anonim válasza:
23.28-as vagyok. Esetleg belülről habszivaccsal ki lehet tapétázni a falat, az megállítja, ha gondoljátok, és elég csak azt a falat, amelyikkel baj van. Mi a házunkat kívülről szeretnénk lefedni habszivaccsal, a építkezés befejezése után, a külső festés előtt. Nálunk az lehet a gond, hogy elég alacsony a ház és a talajvíz elég magasan van.
6/6 anonim válasza:
Csatlakozva az előttem szólóhoz, semmiképpen se te végezd a penészirtást. A levegőben feloldódott vegyszerből is éppen elég jut neked is, de még mindig jobb, mint penész-spórákat nyelni. A rossz hír az, hogy miután megjön a baba, még több pára fog képződni a lakásban (több mosás, főzés, fürdetés, ruhaszárítás, stb.)A penészedés okát kéne kideríteni. Privát üzenetben szívesen segítek - nem akarok kitiltást kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!