Fertőtlenítem két - háromnaponta a kádat és mindig elfelejtek kesztyűt húzni, nagy baj?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy átmegy a bőrön keresztül a domestos, de csak jobb kezemmel mosom a kádat folyó víznél és meleggel, ami rögtön oldja is és a szivacsra teszem...jaj mindegy is, mostmár nagyon fogok figyelni, de ugye nem tettem kárt a babában? Eddig minden rendben volt a papírjaim szerint, ma anyukám szólt rám, hogy ezt nem lenne szabad :( 25 hetes km2009. dec. 11. 21:07
1/4 anonim válasza:
A fertőtlenítőtől nem lesz bajod,bajotok, a kezed miatt érdemesebb kesztyűt húzni; ugyanis a domestos elég maró hatású. Inkább itt az esetleges belélegzett gőzökkel lehet baj, bár gondolom nem fél flakonnal takarítasz egyszerre. Ha már 2-3 naponta fertőtlenítesz, ajánlanám inkább a cif-et. közel olyan hatékony és nem termel gőzöket. Vagy ne 2-3 naponta , hanem pl. hetente fertőtlenítsd a kádat.
2/4 anonim válasza:
szóval ezzel csak azt szeretném írni, hogy a domestossal csínyján, de ki lehet váltani más tisztítószerekkel terhesség idejére! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Renben, nagyon köszönöm, marad a cif :)
2009. dec. 11. 21:40
4/4 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj emiatt, de tényleg óvatosan a vegyszerekkel, mivel a be is lélegezzük használatukkor. Habár takarítani muszáj. Az én kezemet a Cif mindig kimarja, ha elfelejtek kesztyűt húzni, jobban, mint a Domestos. Viszont tényleg nem olyan büdös és remekül tisztít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!