Ti 37 hetes terhesen még bevállalnátok egy hosszabb utazást?
Karácsonykor töltöm a 37. hetet. Eddig mindig szülőknél töltöttük az ünnepeket, kb. 1 hetet, de most elbizonytalanodtam. Ők 110 km-re élnek tőlünk, ráadásul nem Magyarországon. Ha beindulna ott a szülés, akkor a legközelebbi magyarországi kórház 40km-re lenne, csak ugye ha a magzatvíz folyik el, akkor arra sem nagyon van idő, hogy oda menjünk.
Nem tudom mit tegyek, hogy mindenkinek jó legyen, adjatok tanácsot. Köszönöm!
Egyszer kihagyod, remélhetőleg megertik!
36hkm
Én pont tavaly, karácsonykor töltöttem a 36. hetet. Inkább a szüleim jöttek és anyukám itt is maradt egy hetet velünk, hogy unokázhasson a nagyobbik gyerekkel.
Én már nem mernék elindulni, idén esélyes a nagy hó, nekem fontos volt, hogy a saját dokimnál, a választott kórházban szüljek (jó esély volt a császárra).
Menjenek a te szüleid, vagy kihagyjátok, jövőre pedig elutazhattok hármasban.
Jah és sokban fuggne az időjárástól. Ha hó lenne, vagy előrejeleznék, hogy várható nagyobb havazás, nem mennék. Ez nekem eszembe sem jutott, mert nekem nem ennyire télre esett a terhessegem vége.
Ötös voltam
Tavaly karácsonykor voltam 37 hetes.Nem vállaltam be a 100 km-es utat a rokonokhoz.Megértették,nem volt gond belőle.
Én nem mernék elmenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!