25 hetes terhesen bevállalnátok egy utat Ciprusra?
Figyelt kérdés
Esetleg valaki utazott már ilyen idős terhesen géppel? Nem volt gáz? Mire kell figyelni?2010. aug. 22. 18:32
1/5 anonim válasza:
Szia!Én 30hetesen vállaltam be egy horvátországi utat 1,5hétre és nagyon élvezte a picikénk is.Ha nincs semmi problémád szerintem mehettek nyugodtan,kell a kikapcsolódás és picurkának is az új környezet.A vizet kifejezetten élvezni fogja,csak vigyázz a fertőzésekkel.Jó pihenést
2/5 anonim válasza:
Arra figyelj,hogy ha vízbe mész mikor kijössz egyből cserélj alsót,hogy ne rajtad száradon a fürdőruha és tűző napfény ne érje a pocidat.
3/5 anonim válasza:
Persze!!!
Ennyi idős terhesen voltam Ayia Napa-n, Cipruson nászúton. Minden rendben volt végig a repülőút alatt is, azért ez nem olyan hosszú út.... Egyre figyelj!!! A mágneses kapukon - areptereken - ne menj át. Ha nem látszik még a pocakod (nekem látszott és monfdták is, h én ne menjek át, hanem engem "áttapperolt" egy női repteres) akkor szólj, hogy I'm pregnant, vagy hasonló és kerüld ki a mágneses kaput és akkor majd téged is csak végigtapiznak. Nem tesz jót babónak.
Csodás 10 napot töltöttünk ott.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Ha minden rendben van a terhességeddel, akkor a 30. hétig nyugodtan utazhatsz. Viszont érdemes az orvosodtól egy igazolást kérni ezzel kapcsolatban, mert vannak olyan légitársaságok, amelyek nem engednek fel a gépre, ha nincs igazolásod. Bemondásra pedig nem fogadják el, hogy mennyi idős terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!