Pár hetes veszélyeztetett terhesen ti bevállalnátok egy hét tengerparti nyaralást?
Én sem vállalnám be! Már csak az utazás miatt sem!
Én 28 hetes terhes voltam 2 éve, mikor bevállaltam egy horvátországi utat méhszájra lógó lepénnyel, ami elvileg bármikor bevérezhetett volna. Indulás előtt voltam dokinál, azt mondta, mehetek, fürödhetek...de ha vérzek, irány a kórház. Nem lett semmi gond, DE! odafelé 12 órát, visszafelé 17 órát utaztunk (dugóba kerültünk, nem láthattuk előre). Még egyszer nem vállalnám be, az biztos, nagyon megviselt a hosszú út, pedig gyakran megálltunk. Utána 2 hétig még rettenetesen görcsölt a pocim, csak feküdni bírtam és marékszámra szedtem a magnéziumot.
Idén is babát várok, messzire nem vagyok hajlandó menni a fenti tapasztalatok miatt, pedig most a méhlepényem is rendben van!
Ha veszélyeztetettként TÁPPÉNZEN vagy, akkor szerintem nem is mehetnél igazság szerint nyaralni.... Elég egy jóakaró, aki felhívja a hivatal figyelmét :(
A táppénz folyósításának vannak feltételei...
37 hetes kismama
Úrsiten dehogyis!
Napozni tilos terhesen!egyrészt mert felmelegszik a magzatvíz másrészt meg olyan leszel mint gy panda!(foltos)
ha tényleg veszélyeztetett vagy pihenj sokat,az eleje a legrizikósabb.
36 hetes km
Neked kell mérlegelned, biztosan jó lenne egy ilyen utazás, de ha már régóta vártok a babára meg kell fontolni, melyik éri meg jobban. Sokan éveket várnak, mire nagynehezen összejön. Sajnos, ez az időszak lemondásokkal jár. (Pl.:sex-hüvelyen keresztül, stb.)De gondolom a párod is megérti majd. Mi is hasonló lehetőság előtt álltunk, de úgy döntöttünk majd, ha féléves lesz a baba, akkor megyünk és akkor már repülővel. Nem került többe, mert pl.: a babának nem kell fizetni jegyet.
Pihenj és próbáld először az első 12 hetet túlélni.25hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!