20 hetes körüli kismamik! Mennyit mozog ma a babátok?
Ne aggódj, nekem is volt, hogy egész nap nem éreztem, este viszont már igen. Nyugodj meg, minden rendben van. Az UH pedig nagyon jó lesz, majd meglátod.
22 hetes km
Köszönöm a megnyugtató szavakat!
Az az igazság, hogy a 3. baba lesz, és az előző két terhességem sem volt problémamentes. Az első esetben pl nem mozgott, és utólag derült ki, hogy azért nem, mert be volt szorulva. De a sok okostojásnak hiába magyaráztam, hogy nem érzem őt!!!! Azért huszon és harminc hetesen ez már gyanús kellett volna legyen.
Tehát ezért ilyedek meg mindig egy lusta napnál.
Ez a baba lesz az utolsó és amellett persze, hogy makk egészséges legyen, szeretnék végre egy normális, átlagos terhességet, sokat mozgó Aprókával.
Szia!Nekem tegnap volt igy a kislányom,a frászt hozta rám,egész nap meg se nyikkant,éjfél körül tudtam nagy nehezen és idegesen elaludni.Hajnal 4 kor mikor kimentem wcre,már virgonckodott a kis drágám,azóta is érzem Őt.
Tettem fel én is kérdést tegnap,sokan irtak vissza hogy velük is ezt csinálja a babájuk:-)Biztosan ez a hóesés zavarja meg Őket!24 hetes km
Nekem tegnap volt lusta, ma meg reggeltől kezdve olyan, mintha ki akarna jönnia köldökömnél... :)
22 hetes km
Köszönöm mindenkinek!
Tegnap este már rendben volt a dolog, apró mozgások voltak. Ma pedig megvolt a 20. hetes uh, ahol mindent rendben találtak és megtudtuk, hogy kislány lesz. Nagymozgásban volt akkor is és mégsem éreztem.
Egyébként nekem nem segít sem a szénsavas, sem a csoki (egyébként is csak a szénsavasat tudom meginni, leginkább a szódát), viszont a babánra szokott reagálni!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!