Miért nem tudom letenni a cigit? Terhes vagyok!
Én ezt sosem fogom megérteni, hogy hogy lehet ennyire ragaszkodni ehhez a szarhoz.
Én is vagy 10 éve szívtam rendszeresen, volt elhatározás közben, hogy leszokok, de nem volt teljesen komoly, és motiváció híján fél napot bírtam ki kb. Mikor először terhes lettem, a pozitív teszt után letettem azonnal, egyet akartam még elszívni, annyi volt a dobozban, már nem ment a bűntudat miatt. Az a babám elhalt 9 hetesen, én meg szinte azonnal visszaszoktam.
Most megint terhes vagyok, holnap leszek 7 hetes, 4+1-nél teszteltem pozit. Megint elég volt a pozitív teszt látványa ahhoz, hogy ne cigizzek, egyetlen pillanat alatt tettem le újra. Őszintén szólva néha-néha jutott eszembe az első másfél hétben, hogy kéne, összesen talán 4-5 alkalommal, elintéztem azzal, hogy "nem lehet és kész". Más kérdés, hogy most már meg is halnék, ha el kéne szívnom egy szálat, olyan hányingerem van, de az elején még nem volt semmi bajom, mégis kibírtam.
Én is dohányos voltam 10 éven át, értem, hogy milyen, mikor szeret az ember cigizni, és nem akarja abbahagyni, de hogy ölthet ez olyan méreteket, hogy veszélyezteted a babád egészségét emiatt? Egy anyának sokkal nagyobb áldozatokat is meg kell hoznia a gyerekéért az életben, ha már ez sem megy, mi lesz később? Vegyél erőt magadon még most, amíg nem késő, hidd el, nem olyan nehéz ez, mint hiszed. Sokkal ijesztőbb, mint amennyire szar valójában.
A vizualizáció szerintem is segít! Képzeld el, hogy a babó egy puha, jó illatú, törékeny kis lény. Ezzel szemben a cigi egy parázsló, bűzös idegméreg. Ez kerüljön a kicsi szervezetébe? Te sem akarhatod ezt! Erős vagy és meg tudod tenni! Hajrá!!!! Első a pici!
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!