Miért nem tudom letenni a cigit? Terhes vagyok!
Olvass neten, hogy mennyire árt a babának, milyen problémákat okozhat neki, amelyek az egész életére kihatnak, már most tönkreteheted az egészségét. Talán az motiválni fog.
Én is dohányoztam, de egyáltalán nem volt nehéz lerakni. Ez csak elhatározás kérdése. A többi csak kifogás.
Hogy lehet kívánni egy büdös sz*rt?
Még ha bármi jó lenne benne. De nem. Büdös leszel tőle, sárga lesz a fogad és a körmöd a babára nagyon rossz hatással van. De készülj fe h nem teszed le olyan megvető pillantásokban leyz részed mint soha én semmibe sem veszem azt a kismamát akinek a bagó a szájába lóg a baba meg a pocakjában... Undorító..
Most le lettem pontozva mert nem vonz az a szar és elítélem?
Hát oké végül is a világ legjobb dolga... Ezek szerint
olyan nincs hogy nem megy. csak át kell állítani a fejedben hogy hogy viszonyulsz hozzá. a legnagyobb tévhit hogy akaraterő kell hozzá. épp akkor nem fog sikerülni ha így állsz hozzá, mert emberek vagyunk nem vagyunk mindig erősek. ezért szerencse, hogy akaraterő ahhoz kéne, ha valami jó dologról kéne lemondanod. de aki leszokik, az nem lemond valami jóról, hanem végre megszabadul valami szörnyű dologtól, ami eddig irányította helyette a napirendjét, a pénztárcáját, egészségét, stb. stb... rég le kellett volna szokj magadért is, így meg pláne könnyebb lesz. és ha túl vagy rajta, rettentő büszke leszel magadra!
gyakorlati tanácsként annyit tudnék még mondani, hogy ha rád tör a cigizhetnék tudatosítsd magadban hogy nem neked kell annyira az a nyamvadt szál cigi, hanem csak az eddig elszívott szálak utóhatása ez! ha kiürül a szervezetedből el fog múlni! és ha eddig a reggeli kávéhoz cigiztél pl akkor azt a reggeli kávét is máskor/máshogy idd, változtasd át ezeket a "szertartásokat" ja és még valami: jópárszor próbálkoztam a leszokással míg tényleg sikerült és annyit el tudok mondani, hogy nincs olyan hogy pár hét füstmentesség után "csak egy szál" cigi. mert akkor azt a szálat még nem kívánod fizikailag csak a nosztalgia bújik elő, ellenben a következőért már úgy fogsz remegni megint mintha sose szoktál volna le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!