12hetesen voltam vervetelen akkor 6csovel vettek vert most 14hetes vagyok es 2het mulva afp. Vervetelre kell mennem ott hany csovel vesznek vert?
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 21:59
11/14 anonim válasza:
Tavaly szültem, akkor 2 ampullával vettek, mert a hepatitist is nézték.
Jövő márciusban szülök újra, dokim azt mondta nem kell menjek idén, megszüntették a vizsgálatot. Amúgy a háziorvosom nem tudta, hogy megszűnt, ő kérdezte mikor megyek. Nem lehet, hogy a dokid le van maradva? :)
12/14 anonim válasza:
1 hete voltam, 5 csővel vettek :)
13/14 anonim válasza:
Tegnap már leírtam és utánam is írták, de akkor tisztázzuk hogy mindenki értse: MAGA AZ AFP 1 KÉMCSŐ VÉR. (!)
Persze ha a doki kér mellé mást is, akkor lehet bármennyi.
14/14 anonim válasza:
Mindenhol számítani kell hogy vesznek mást is, én is azért írtam hogy tőlem 5, ne számítson hogy csak elmegy és 1-et vesznek.
Így felkészül úgymond, hogy többre számítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!