12. hetes terhes vagyok, amit furcsállok hogy engem még sem az orvos sem a védőnő nem küldött vérvételre. Belgyógyászaton voltam,12. heti ultrahang megvan. Ti hanyadik héten voltatok vérvételen?
Mondjuk nekem a kombinált teszt miatt volt vérvételem a 12. héten, de előtte nekem sem.
16 hetesen,amikor az AFP-hez vették, akkor adott a doki beutalót ellenanyag vizsgálathoz, mert általános vérképhez!
Szia!
Én is a 12. héten voltam először, akárcsak Uh-on is, illetve már belgyógyászaton is. Valahol már küldik a kismamákat rögtön az elején, de a 12. hét környékén biztos kellene. Ezért te is kérdezz rá, vagy kérj beutalót, akár a háziorvosodtól is, ha nem éred el a nőgyógyászodat.
A protokoll szerint a 16. héten van az első vérvétel.
A 12 héten ott vesznek le vért, ahol csinálnak kombinált tesztet, de nem minden intézményben csinálnak.
Köszönöm a válaszokat.
Elég különleges a védőnő akihez tartozom, 12. heti ultrahangot is valahogy elfelejtette mondani. Mikor rákérdeztem, hogy az hogy működik , ő küld vagy magamtól menjek, csak nézett rám. Aztán azt mondta majd ráérek menni a 13-14. héten. Na én elmentem a 12. héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!