12hetesen voltam vervetelen akkor 6csovel vettek vert most 14hetes vagyok es 2het mulva afp. Vervetelre kell mennem ott hany csovel vesznek vert?
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 21:59
1/14 anonim válasza:
Nem tudom, mert nekem a 12 hetesen is csak 4-t vettek le.
2/14 anonim válasza:
Az AFP-t nyáron kivették a protokollból a megbízhatatlansága miatt. Nem igazán értem, hogy miért vizsgálják nálad.
3/14 A kérdező kommentje:
Aha nekem mondtak h menni kell
2014. nov. 23. 22:04
4/14 anonim válasza:
Az afp már nem kötelező! Nem értem neked miért kell?! Én most vagyok 11 hetes túl az első vérvételen és az sztk-s orvos mondta hogy ebből a vérből nézik a hepatitist is mivel a 16. héten nincs vérvétel.
5/14 A kérdező kommentje:
Ha nem mondtak volna hogy 16hetesen mennem kell nem kerdeztem volna amit kerdeztem
2014. nov. 23. 22:07
6/14 anonim válasza:
Valoban nem kotelezo mar, en sem ertem hogy miert kuldenek. Az AFP egyebkent 1 kemcso ver.
7/14 anonim válasza:
Jól van na! Csak említettük hogy nem kötelező tehát nem "kell"! Akkor nemsoká mész és kiderül hogy hány csővel vesznek!
8/14 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy az AFP-t mióta kivették a protokollból,csak pénzért lehet megcsináltatni.
9/14 anonim válasza:
én mikor mentem, pont egy nappal utána szüntették meg az afp-t és mondta is a nőci hogy nem fogják megcsinálni mert július 1. től vége. mikor megjött a lelet mégis benne volt az afp is mégis megcsinálták.. szerintem mindenhol máshogy van még ez nem is rendszereződött. amúgy nekem 1 csővel vettek le összvissz akkor...
10/14 anonim válasza:
Az attól függ milyen vérvételes beutalót kapsz,milyen eredményeket kér be a doki,mi a protokoll ott ahova jársz.Negatívos vagyok,nekem mindig 1 ampullával többet vettek le az ellenanyagszűrés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!