Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen az AFP vizsgálatom...

Milyen az AFP vizsgálatom eredménye, mit jelent ez? MoM érték:0.69 MoM korrigált:0.80 HBsAg kimutatás ext.1. 03 <0.9 nem reaktív 0.9-1. 0 Kétes >=1. 0 reaktív

Figyelt kérdés
2008. aug. 15. 12:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia. Az Afp határérték 0,7-2,5 MOM. A tiéd az alsó határon van. De tudnod kell, hogy ez egy nagyon pontatlan vizsgálat, sok országban már nem is végzik. És nagyon sok kismamát megrémiszt feleslegesen. Nekem 0,79 MOM volt az Afp, a védőnő meg jól rámijesztett hogy alacsony. Senkinek sem kívvánom azokat a heteket, amit átsírtam addig, míg ki nem derült, hogy a kis Drágám egészséges. Nem bírtam kivárni a genetikai uh-ot, hanem azonnal kértem időpontot 4d-re és ott megnyugtattak hogy minden rendben. Üdv 26 hetes kismama
2008. aug. 15. 12:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja, és a korrigált MoM érték pedig 0,8 ami tökéletes. Ezt a 0,69-ből számolják ki a testsúlyod és a magasságod alapján, tehát ez az eredmény amit figyelembe kell venni!
2008. aug. 15. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!