Olyat lehet kérni, hogy indítsák be a szülést 7-8. hónap körül (tehát kora szülés)?
Figyelt kérdés
2014. nov. 20. 20:11
11/20 anonim válasza:
Mért akarod hamarabb indíttatni a szülést? Ahogy az egyik válaszoló írta, csak akkor indítanának hamarabb szülést, ha komoly okuk van rá. Ha látják, hogy a baba nem fejlődik, veszélyben van, vagy anya élete van veszélyben, vagy az ő egészségi állapota veszélyezteti a magzatét, vagy haldoklik az anya-rák-és nem biztos, hogy végig kihúzza, vagy ilyesmi.
12/20 anonim válasza:
Miért indíttatná be valaki előbb? Komolyan érdekel..
13/20 A kérdező kommentje:
Ez pusztán elméleti kérdés. Csak érdekelt, hogy létezik e ilyen.
2014. nov. 20. 21:31
14/20 anonim válasza:
Én ismerek olyat, aki bement a kórházba és kérte, mert milyen szép lenne, ha a férje szülinapján születne a gyereke is. Az orvos előbb körberöhögte, aztán hazaküldte.
15/20 anonim válasza:
ne haragudj ,de te nem vagy teljesen százas,hogy ilyen eszedbe jut... egy koraszülött babát borzasztó látni. még borzasztóbb a tudat,hogy ott kell hagynod a kórházban. az öcsém 7 hónaposan született meg... 40 centi volt és 1,44 dkg!!!!!!! olyan volt mint egy etióp kisgyerek. a koraszülött pelenka a hónaljáig ért.... 10.27-én született és december 4-én jöhetett haza.
17/20 anonim válasza:
Nem lehet.
Akik 7-8 hónapost szülnek, örülnek, hogy életbenmarad és utána azért küzdenek hónapokig, hogy ne legyen rendellenessége mozgásban és imádkoznak, hogy a szervek is megfelően működjenek. Ki kérne ilyet és ki teljesítené, vagy ez miért jutott eszedbe egyáltalán?
19/20 anonim válasza:
Hallottam már olyan mende-mondákat, hogy a holliwoody sztárok 8 hónaposan beindíttatják a szülést, hogy ne legyen túl nagy a pocakjuk, és ezt még 10 évesen el is hittem. De szerintem még ők se olyan elvetemültek, főleg, hogy utána rendre megmutatják a kis újszülöttjeiket és egyiken se látszik, hogy koraszülött lenne. Max császárt kérnek kifejezetten. De ez egy másik téma.
20/20 anonim válasza:
tényleg van ilyen. amikor jól megkenik a dokit megcsinálja. 8 hónaposan már azért van husi a babán nem látszik annyira rajta,hogy koraszülött. az ilyen Rubint Réka imádó idióták csinálnak ilyeneket... elmebeteg dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!