Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi ez a sok "tiltólistás"...

Mi ez a sok "tiltólistás" kaja? Fénnyel kellene táplálkozni, vagy mi?

Figyelt kérdés
Első babámat várom, még az elején vagyok. Próbáltam utánajárni, hogy mit lehet enni és mit nem, de hát az agyam eldobom attól, amiket olvasok, ha mindent betartana az ember, kb. semmit nem ehetne. Jó, van benne, ami ésszerű, például a nyers tojás, nyers hús, penészes sajt, meg ugye ne igyon az ember alkoholt nyilván, én kávézni se kávézok, de olyanok vannak, hogy csak lesek. Ne egyek felvágottat, virslit, szalámit, májkrémet (mégis mit tegyek abba a nyomorult szendvicsbe???), ilyen halat lehet, de olyat már nem, ne igyál üdítőket, mert jajj, mi van benne, csak a víz jó, ne teázz, ne egyél péksütiket, vörös húst, még az sem mindegy, hogy milyen gyümölcsöt eszik az ember, merthogy cukor van benne. És ez még csak a töredéke annak, amit olvastam, ennyi jutott eszembe. Aki mindezt betartja, mégis mit eszik? Csirkemellet salátával 9 hónapon át? Nyugtassatok meg, hogy ennek a háromnegyede baromság, és egyszerű riogatás. Vagy tényleg minden kajától félni kéne?
2014. nov. 20. 18:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát én ezeket nem tartottam be, nem dohányzok, semmilyen alkoholt nem iszok úgyh ezzel nincs is gond. Nyers húst amúgy sem eszem, penészes sajtot sem. De viszont ettem madártejet, olyan sütit aminek hab van a tetején. Mert épp azt kívántam. Én ezekre nagyon nem figyeltem. Sőt colát is ittam, amikor épp megkívántam, sőt még mekiben is voltam. Szerintem a többsége baromság.
2014. nov. 20. 20:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Na ez jó, akkor én tényleg nem ettem volna semmit, mert eleve egyáltalán nem eszem semmilyen zöldséget és gyümölcsöt, napi 2-3 kávé lecsúszott, igaz hogy sok tejjel de 10 óra munka mellett kellett, colát is ittam, felvágottat is, a reggeli mindig fornetti volt. Szerintem egyél amit megkívánsz, kivéve a nyers dolgokat.
2014. nov. 20. 20:16
 13/14 anonim ***** válasza:
én töpörtyűs kenyeret ettem házi disznózsirral és disznosajtal minden reggel mert borzasztoan kivantam. ajjaj. :)
2014. nov. 20. 21:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is így kezdtem az elején :)) Aztán meg annyi mindent olvastam hogy feladtam, szerintem 90%-a ezeknek (nem mondom hogy hülyeség) de felesleges aggódást szül. Persze nyers tojást meg ilyesmit nem eszik az ember, szusit meg ilyesmit. De egyszer olvastam hogy jót tesz a sok tejtermék, ráadásul kívántam is. Aztán meg azt olvastam hogy veszélyes a sok tejtermék. Meg hogy egyek májat, ne egyek májat. Na szóval feladtam. Nyilván ha problémás a cukrod, emésztésed vagy allergiád van akkor figyelni kell dolgokra, de azért a "mindennapi" dolgokat amiben semmi extra nincs azt nem kell eldobni. Vagy pedig ha nagyon akarsz ilyenekben hinni akkor válassz 1 db olyan oldalt ami szerint táplálkozol és ne olvass mást! :)
2014. nov. 21. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!