Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikerpár egyik tagja, felszívód...

Ikerpár egyik tagja, felszívódhat 18 hetesen? Történt valakivel ilyen?

Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 16:14
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Kérdező: kérj független szakvéleményt. Szerintem nem volt második, egyszerűen az elején kettőt írtak le, és benne maradt a korábbi státuszból. Vagy a másodikhoz is tartozott biometria???
2014. nov. 20. 10:49
 12/37 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Elhiheted, hogy volt kettő....Nem a szemem fantáziált. Nem vagyok orvos, de pl. egy 12 hetes UH-on, ahol még mindegyik látszik, én is látom....Nem odaképzeltem.
2014. nov. 20. 12:36
 13/37 A kérdező kommentje:
Hogy mik vannak a leteimen? Minden UH-on kettő magzat volt mérve, kivéve az utolsót. 12/4 , 18/6 mindkét leleten két magzat szerepel. A 28/6-on már csak egy, és a doki azt mondta, nem lát elhalt magzatot....Akkor HOL van????Ez a magyar egészségügy!!!!Gyanítom, hogy már a 18. héten nem volt kettő, csak a Doki bácsinak sürgős dolga akadt...
2014. nov. 20. 12:40
 14/37 anonim ***** válasza:
Én a helyedben már most azonnal mennék egy 4D-s vizsgálatra, de legalábbis egy harmadik magánorvoshoz, hogy megbizonyosodjak róla, hogy nem ikerterhesség.
2014. nov. 20. 12:56
 15/37 anonim ***** válasza:
Azta. Fordulj másik orvoshoz, én ilyet még soha nem hallottam. Minél előbb nézzen meg valaki.
2014. nov. 20. 12:58
 16/37 anonim ***** válasza:
Egyébként igen, a legvalószínűbb, hogy a 12-18. hét között felszívódott, közelebb a 12-höz. Nem volt nagy eltérés a mérteik között? A 12 hetesen akkor csak egyet mértek? Mekkorák voltak azon az uh-n, amikor utoljára mértek kettőt?
2014. nov. 20. 12:59
 17/37 A kérdező kommentje:

A 18/6 UH

A-B magzat: BPD: 4.3,4.6 cm, HC: 14.8, 16.6 cm, AC: 13.1, 13.1 cm, FL: 2.7, 3 cm

Nincs nagy eltérés. Valószínüleg ugyan az a baba kétszer

2014. nov. 20. 13:09
 18/37 anonim ***** válasza:
Ilyet nem lehet leírni. Így nem mérünk, soha. Mindkét magzatról külön-külön kell nyilatkozni, létezhetetlen, hogy mm-re stimmeljenek. Itt valami nagyon nem jó.
2014. nov. 20. 13:14
 19/37 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem, hogy orvos vagy?

A leleten, külön-külön voltak leírva, csak nekem most így egyszerűbb volt. Inkább az az érdekes, hogy ugye, elvileg az iker babák valamivel kissebbek, mint egy egyes terhességnél. Ezek az adatok inkább egy babára tökéletesek. Úgymond, túl nagy...

2014. nov. 20. 13:21
 20/37 anonim ***** válasza:

Nem tudom, merre laksz, de én most azonnal nekiállnék egy magán uh-t keresni, lehetőleg minél hamarabb adjanak időpontot. Ilyen esetben lehet, hogy már holnap fogadnak...

Ez tényleg baromi érdekes!

Valamelyik orvos nagyon szar géppel nézhetett, vagy nagy kontár volt! De emellett nem lehet szó nélkül elmenni!

Gondolom, már éreztél mozgást, ha túl vagy a 20. héten is. Nem érezted elkülönülted a mozgásukat?

Teljesen kész vagyok a sztoridon!

2014. nov. 20. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!