Kicsit undi, de megnéznétek nekem, hogy nem a nyákdugóm volt-e? Kép!
2014. nov. 19. 08:40
11/12 anonim válasza:
hát nekem full ilyen darabok váltak le és rá fél nappal egészben a maradék, és olyan volt mint a takony, se nem barnás, se nem véres, átlátszó...de mint írtam feljebb ez nem jelenti hogy holnap szülni fogsz, majd megvizsgál a doki mi a helyzet, kinyílt e esetleg a méhszáj...de lehet egy nagyon erős folyás is egyébként, így papíron nem látni rendesen a mennyiséget.
nem hinném hogy hüvelygomba.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy gomba, mert nem ég, nem viszket...
De azért a biztonság kedvéért szólok a dokinak, a héten úgyis megyek hozzá vizsgálatra és akkor már egyúttal nézze meg, hogy nincs-e netán valami fertőzés esetleg, illetve hogy zárt-e a méhszáj.
Köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 19. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!