Ez a nyákdugóm lenne? Megnézitek?
37+5 hetes vagyok, tegnap délután egy ugyanilyen darab távozott belőlem. Sokat keményedek az utóbbi hetekben, 2 napja a vérnyomásom is megugrott egy kicsit 130 és 140 közé, arra kaptam gyógyszert. Közel a szülés? nektek hogy volt? Azt olvastam valahol, hogy ha nem véres a nyákdugó, akkor azzal még lehet húzni egy ideig... Csak az nézze meg a képet, aki nem finnyás...
Szia!
3 napja belőlem is ilyen jön, én ma vagyok 39 hetes. Ma reggel már rózsaszínes volt.
Szerintem igen, ez a nyákdugó.
Igen ez az, nekem ez után 8 órával már a kezemben volt a nagylány :), igaz én már a 39.héten voltam.
Könnyű szülést neked, addig pedig sok sok pihi!
nekem is ilyen sargas barnas volt.. sztem is az. most én is azt várom hogy távozzon mint anno.:)
37 hkm
Nem, ugyanilyen tiszta volt.Csak rá két órára elfolyt a magzatvíz, és onnan már felpörögtek az események.
De nyugi, nekem is azt mondta a doki előtte, hogy enélkül is el lehet lenni még jó darabig, de hosszú útra már ne indulj el. Minden rendben lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!