Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a nyákdugóm lenne? Megnézitek?

Ez a nyákdugóm lenne? Megnézitek?

Figyelt kérdés

37+5 hetes vagyok, tegnap délután egy ugyanilyen darab távozott belőlem. Sokat keményedek az utóbbi hetekben, 2 napja a vérnyomásom is megugrott egy kicsit 130 és 140 közé, arra kaptam gyógyszert. Közel a szülés? nektek hogy volt? Azt olvastam valahol, hogy ha nem véres a nyákdugó, akkor azzal még lehet húzni egy ideig... Csak az nézze meg a képet, aki nem finnyás...

[link]

2014. okt. 10. 11:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából ismét az jött le, hogy semmire nem lehet következtetni a nyákdugóból. Ahányan vagyunk, annyi féle képpen történnek velünk a dolgok. Mi még egyben vagyunk, holnap töltöm (?) a 38 hetet. Szép napot mindenkinek!
2014. okt. 12. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!