Elmegy lassan nyákdugóm.40 hétbe vagyok.2 baba mikor lesz szülés?
Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 13:38
1/6 anonim válasza:
Nyilván nincs már sok hátra, de a nyákdugó nem sok mindent befolyásol. Nekem pl első terhességemnél 2héttel a szülés előtt ment el, a másodiknál meg észre sem vettem.
3/6 anonim válasza:
Honnan tudjum mi ezt??? A nyákdugó távozása jelentheti azt is, hogy pár óra és babázol, meg az is lehet, hogy csak 2 hét múlva...
De 2. gyerknél ezt már tudnod kéne.
4/6 anonim válasza:
36+4-nél tartok, nekem is ma ment el. Doki szerint 1-14 nap a szülés "kidugulás" után.
5/6 anonim válasza:
40+6 hetes vagyok, a nyákdugó távozását nem vettem észre. Bent tuti nem marad, kijön, ha akar, rosszabb esetben indítják. Nem vagyunk jósok,nem tudja senki mikor szülsz.
6/6 anonim válasza:
Én is a 40.hétben vagyok,holnapra van a szülésidőpontja kiírva.Ma délelőtt ment el a nyákdugom nekem is és szintén 2.baba.Ha akarsz írhatsz privit is,írok neked,hogy mi van.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!