Megnéznétek ezeket a teszteket? Csak szellemcsík volna?
Sziasztok!
Már a másik témában tettem fel kérdést, de választ nem igazán kaptam.
Tényleg igaz ha a terhességi teszt akár halványan is pozitív akkor az ovulációs teszt erős csíkot mutat?
Nekem a két teszten egyformán halvány a csík, a kék a HCG teszt.
Ezek szerint esélytelen hogy kismama vagyok? 23.-án esedékes a menstruációm.
Köszönöm a segítséget!
Szerintem nem szellemcsík! Én is csináltam ma, de nekem még halványabb, fényképezve sem látszik csak szabad szemmel, az is hunyorítva! :)
Remélem sikerül! 2 nap múlva csinálj újat! Ha erősödik akkor pozi.:D
Ez a görbém, szépen emelkedik a hőmérsékletem, ezért mertem bátorkodni... Napok óta görcsölök, ugyanúgy mint a menstruációm első napján. Szerencsére nem jött még meg.
Köszönöm Lányok! A második válaszolónak meg drukkolok!
A halvány csík is csík, ezt ne felejtsd el! Ráadásul a nemvárt előtt 3 nappal teszteltél, kész csoda, hogy már most ott van az a második halvány csík.
Én a helyedben tesztelnék 3 nap múlva, de nekem úgt tűnik, hogy nyugodtan bizakodhatsz, ebből erősebb csík lesz a végén! :)
Várjuk a fejleményeket!
Remélem erősödni fog, már több mint egy éve próbálkozunk. Ez az első clostis hónapom. 9.-én voltam ugye a dokinál, aki azt mondta már nem lát tüszőt, a nyálkahártyám akkor 13.6 mm-es volt. Majd írok mi lett.
Köszönöm a válaszokat és a biztatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!