Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez egy trifázisos görbe lenne...

Ez egy trifázisos görbe lenne vagy nem?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a 6 honap hogy probalkozunk nem volt ilyen "szep" gorbem eddig ....szerintetek ?

Biztato eddig ? 1het a nemvartig.

2014. nov. 18. 16:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom, nekem meg mindig eselyesnek tunik a ho miatt. Amugy amikor en megcsinaltam az elso tesztet, a 12.dpo-n a 10-es halvany fe egyertelmuen lathato pozi volt, masnap 25-ost csinaltam mert csak az volt itthon es az annyira halvany volt h tenyleg nagyon nezni kellett h lasd. Amikor ez a teszt megszaradt, ill meg meg sem szaradt mar eltunt rola a csik, csak a kontrol csik maradt meg. Harmadnap ugyanez a 25-os teszt halvanyka lett, es szaradas utan is az maradt. Es a hom vegig 37 vagy 37.1 volt, melyik nap mennyi.

Ugyh amig nem jon mrg es a hod nem esik jobban, probalj meg nyugodt maradni. Beszelj a babadhoz h ha mar ott van akkor maradjon veletek. Ne add fel!! Szurkolok! 26 ill.mostmar 27hkm

2014. nov. 22. 19:47
 22/31 anonim ***** válasza:
Fura, a hőgörbéd szerintem totál a babára utal. Ugyanolyan teszttel csináltad, mint tegnap? Szerintem ne add fel, még csak korai a teszt. 20hkm
2014. nov. 22. 22:56
 23/31 A kérdező kommentje:

Ma reggeli ho 36.96-37??? Nem tudtam jol leolvasni kicsit huz mindkettohoz :) ma teszt nega vagyis mintha latni lehetne valamit de lehet bekepzelem (parom nem lat semmit)

Ujabb remenytelen honap , mar belefaradtam lehet hanyagoljuk ezt egy kicsit nem gorcsolok ra majd jon a baba ha jonni akar...6.honap volt :-/ kicsit elszomorodtam hogy most se lett...

Koszi csajok a biztatast ha van valami meg irom mindenkeppen h "baba vagy menzesz".

2014. nov. 23. 09:04
 24/31 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen most...ezert is gondolom hogy meg fog jonni :-/

Az meg elegge erdekes hogy iszonyu mellfajdalmam van mindig most meg semmi szinte nem is faj ,csak ha honaljnal meg nyomom akkor. Nem ertem ezt az egeszet....

2014. nov. 23. 09:10
 25/31 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom, oszinten szolva a hogorbedet nezve a multkori mensid elotti napokbol kiindulva ebbol barmelyik lehet. Holnap reggel kiderul.

Ne legyel am elore elkeseredve, ha idegeskedsz az nem segit.

En abban a honapban mikor babas lettem akkor minden nap, a mensi elsonapjatol ovuteszteltem digitalis clearblueval plusz mellette homeroztem. Azertvigy mert elotte vagy csak az egyiket vagy csak a masikat csinaltam es nem jott ossze. Igy gondoltam a kettot kombinalva biztosabb eredmenyt kaphatok. Nagyon odafigyeltem h minden reggel aazonos idoben merjem a homet meg az ovutesztet is minden delutan ugyanabban az idoben csinaltam, es arra is nagyon figyeltem h ne igyak elotte tul sokat. Mind a ketto ugyanazon a napon mutatta az ovut, es aznap volt ovus fajdalmam is. Illetve a tesst mar elotte egy nappal is pozit mutatott (ez igy a normalis ennel az ovutesztnel), igy elotte is egyutt voltunk meg masnap is azaz a konkret ovus napon. Innentol kezdve csak arra figyeltem h ne panikoljak. Persze egesz nap, minden nap rajta jart az eszem de nem idegeskedtem. Probaltam ugy felfogni h ebben a honapban tenyleg mindent megtettem, innentol kezdve mar a kicsin mulik h akar e jonni. Persze a parom is sokat segitett h nyugis maradjak, sokat beszeltunk elotte a "panikolasomrol". Es ez is rengetegrt segitett.

Nem mondom hogy ez a modszer akkor mindenkinel bevalikk mert nalam bevalt de talan segit, ha neadjisten ez a honap is sikertelen lenne.

De azert meg mindig nagyon szoritok h ott legyen a babad!!!:-) irj majd!!!

2014. nov. 23. 11:57
 26/31 anonim ***** válasza:
Ja mrg meg annyit hogy en akkor fejben is eldontottem h "igen, en erre kepes vagyok! Es ebben a honapban sikerul!!!" Es ezt mindig elmindogattam magamban amikor elbizonytalanodtam. Amugy nekunk az 5.honapban jott ossze, de a parom szerint a 4.sikertelen honap utan mar teljesen bele voltam betegedve, es igaza is volt. Ugy viselkedtem mintha evek ota nem jott volna ossze. Ugyh ez is segitett h "helurealljak". Szoval csak pozitivan csajszi!!! Igenis anya leszel!!!!! Kepes vagy ra, miert ne lennel???!!! 26 ill.mostmar 27hkm
2014. nov. 23. 12:02
 27/31 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat aranyos vagy nagyon :)

Iszonyatos gorcseim vannak de ahogy jon ugy mulik el rohangalok a wc-re h na tuti megjott...eddig meg semmi :)

Semmi folyasom sincs tiszta szaraz vagyok . Olyan puffadt erzesem van a hasamba vagyis nem tudom mashogy leiri :-S

Mar tegnap este is azt hittem hogy megjonn...

Remelem van ott valaki es nem a menzeszem szorakozik hogy nehezen akar megjonni ajjhhh en mar annyira levagyok torve hogy most mivan foleg hh negativ teszt lett reggel. ( amin en latok egy halvanycsikot de parom nem) igy mar tuti kepzelodok is.

2014. nov. 23. 13:45
 28/31 A kérdező kommentje:
Hat megjott... Ilyen vizes veres cucc van nem faj a hasam se ,de elegge levagyok torve :-/ nem baj 7.honap jonn hatha sikerrel jarunk . Nem gorcsolok ra nem is gondolok a babara lehet kicsit szuneteltetjuk + gondolkozom hogy bejelentkezem nodokihoz :-/ koszonom a drukkolast de meg nem jott el az idonk puszi nektek
2014. nov. 23. 22:21
 29/31 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom!!! Pedig annyira drukkoltam és a görbéd is tényleg arra utalt, hogy baba vana dologban. :(

Viszont az jó, hogy peteérésed tutira van! Lehet csak kéne valami plusz hormon, ami segít a fogantatásban.

Amikor én mondtam a dokimnak, hogy na, akkor most belekezdenénk a babaprojektbe, akkor javasolta a hőmérőzést,mert az össze-vissza ciklusom alapján esélyes volt, hogy nem szokott peteérésem lenni. Mondta, hogy próbálkozzunk, mérjem a hőmet és ha fél éven belül nem lesz eredmény,akkor menjek vissza, mert akkor jobban megvizsgál, hogy mi lehet a gond és engem bíztatott, hogy ha ilyenvan,akkor csak a hormonszintet kell beállítani valami gyógyszerrel.

Szóval szerintem menj el nőgyógyászhoz, és ki tudja, lehet maga tudat, hogy megnézett, már az is megnyugtat és magától is összejön a kis utód.

Nagyon szurkolok és ha van valami írj!

20hkm

2014. nov. 24. 08:47
 30/31 anonim ***** válasza:

Sajnalom :-( azert ne add fel es ne keseredj el, ahogy irtam probalj meg pozitiv maradni.

Sok sikert es kitartast!!!!

26hkm

2014. nov. 24. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!