Ez egy trifázisos görbe lenne vagy nem?
Ez a 6 honap hogy probalkozunk nem volt ilyen "szep" gorbem eddig ....szerintetek ?
Biztato eddig ? 1het a nemvartig.
Hat nem tudom, nekem meg mindig eselyesnek tunik a ho miatt. Amugy amikor en megcsinaltam az elso tesztet, a 12.dpo-n a 10-es halvany fe egyertelmuen lathato pozi volt, masnap 25-ost csinaltam mert csak az volt itthon es az annyira halvany volt h tenyleg nagyon nezni kellett h lasd. Amikor ez a teszt megszaradt, ill meg meg sem szaradt mar eltunt rola a csik, csak a kontrol csik maradt meg. Harmadnap ugyanez a 25-os teszt halvanyka lett, es szaradas utan is az maradt. Es a hom vegig 37 vagy 37.1 volt, melyik nap mennyi.
Ugyh amig nem jon mrg es a hod nem esik jobban, probalj meg nyugodt maradni. Beszelj a babadhoz h ha mar ott van akkor maradjon veletek. Ne add fel!! Szurkolok! 26 ill.mostmar 27hkm
Ma reggeli ho 36.96-37??? Nem tudtam jol leolvasni kicsit huz mindkettohoz :) ma teszt nega vagyis mintha latni lehetne valamit de lehet bekepzelem (parom nem lat semmit)
Ujabb remenytelen honap , mar belefaradtam lehet hanyagoljuk ezt egy kicsit nem gorcsolok ra majd jon a baba ha jonni akar...6.honap volt :-/ kicsit elszomorodtam hogy most se lett...
Koszi csajok a biztatast ha van valami meg irom mindenkeppen h "baba vagy menzesz".
Ilyen most...ezert is gondolom hogy meg fog jonni :-/
Az meg elegge erdekes hogy iszonyu mellfajdalmam van mindig most meg semmi szinte nem is faj ,csak ha honaljnal meg nyomom akkor. Nem ertem ezt az egeszet....
Hat nem tudom, oszinten szolva a hogorbedet nezve a multkori mensid elotti napokbol kiindulva ebbol barmelyik lehet. Holnap reggel kiderul.
Ne legyel am elore elkeseredve, ha idegeskedsz az nem segit.
En abban a honapban mikor babas lettem akkor minden nap, a mensi elsonapjatol ovuteszteltem digitalis clearblueval plusz mellette homeroztem. Azertvigy mert elotte vagy csak az egyiket vagy csak a masikat csinaltam es nem jott ossze. Igy gondoltam a kettot kombinalva biztosabb eredmenyt kaphatok. Nagyon odafigyeltem h minden reggel aazonos idoben merjem a homet meg az ovutesztet is minden delutan ugyanabban az idoben csinaltam, es arra is nagyon figyeltem h ne igyak elotte tul sokat. Mind a ketto ugyanazon a napon mutatta az ovut, es aznap volt ovus fajdalmam is. Illetve a tesst mar elotte egy nappal is pozit mutatott (ez igy a normalis ennel az ovutesztnel), igy elotte is egyutt voltunk meg masnap is azaz a konkret ovus napon. Innentol kezdve csak arra figyeltem h ne panikoljak. Persze egesz nap, minden nap rajta jart az eszem de nem idegeskedtem. Probaltam ugy felfogni h ebben a honapban tenyleg mindent megtettem, innentol kezdve mar a kicsin mulik h akar e jonni. Persze a parom is sokat segitett h nyugis maradjak, sokat beszeltunk elotte a "panikolasomrol". Es ez is rengetegrt segitett.
Nem mondom hogy ez a modszer akkor mindenkinel bevalikk mert nalam bevalt de talan segit, ha neadjisten ez a honap is sikertelen lenne.
De azert meg mindig nagyon szoritok h ott legyen a babad!!!:-) irj majd!!!
Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat aranyos vagy nagyon :)
Iszonyatos gorcseim vannak de ahogy jon ugy mulik el rohangalok a wc-re h na tuti megjott...eddig meg semmi :)
Semmi folyasom sincs tiszta szaraz vagyok . Olyan puffadt erzesem van a hasamba vagyis nem tudom mashogy leiri :-S
Mar tegnap este is azt hittem hogy megjonn...
Remelem van ott valaki es nem a menzeszem szorakozik hogy nehezen akar megjonni ajjhhh en mar annyira levagyok torve hogy most mivan foleg hh negativ teszt lett reggel. ( amin en latok egy halvanycsikot de parom nem) igy mar tuti kepzelodok is.
Nagyon sajnálom!!! Pedig annyira drukkoltam és a görbéd is tényleg arra utalt, hogy baba vana dologban. :(
Viszont az jó, hogy peteérésed tutira van! Lehet csak kéne valami plusz hormon, ami segít a fogantatásban.
Amikor én mondtam a dokimnak, hogy na, akkor most belekezdenénk a babaprojektbe, akkor javasolta a hőmérőzést,mert az össze-vissza ciklusom alapján esélyes volt, hogy nem szokott peteérésem lenni. Mondta, hogy próbálkozzunk, mérjem a hőmet és ha fél éven belül nem lesz eredmény,akkor menjek vissza, mert akkor jobban megvizsgál, hogy mi lehet a gond és engem bíztatott, hogy ha ilyenvan,akkor csak a hormonszintet kell beállítani valami gyógyszerrel.
Szóval szerintem menj el nőgyógyászhoz, és ki tudja, lehet maga tudat, hogy megnézett, már az is megnyugtat és magától is összejön a kis utód.
Nagyon szurkolok és ha van valami írj!
20hkm
Sajnalom :-( azert ne add fel es ne keseredj el, ahogy irtam probalj meg pozitiv maradni.
Sok sikert es kitartast!!!!
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!