Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez egy trifázisos görbe lenne...

Ez egy trifázisos görbe lenne vagy nem?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a 6 honap hogy probalkozunk nem volt ilyen "szep" gorbem eddig ....szerintetek ?

Biztato eddig ? 1het a nemvartig.

2014. nov. 18. 16:24
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Bar nem vagyok nagy hogorbe szakerto, de homeroztem mielott babas lettem. En ugy gondolom h 10.ciklusnapon volt ovud, es mivel elotte is es utana is egyutt voltatok meg utana szepen emelkedik a hod, nagyon eselyes szerintem!!!! :-) ha az ovud tenyleg a 10.napon volt, akkr mar a 12.dpo-n vagy ami azt jelenti h ha akarsz tesztelhetsz is!!! Nekem 12.dpo-n mutatott halvany de egyertelmu pozit 10-es teszt. Megy a drukk!!! Majd ird meg mi lett :-) 26hkm
2014. nov. 18. 20:58
 2/31 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttam szólóval.

Én is hőmérőztem, és nekem hasonló görbém volt, mint ez. Én még azért várnék legalább 2 napot a teszttel, csak a saját tapasztalat miatt, nekem a 15. napon mutatott halvány pozitívat a reggeli teszt.

Sok sikert, szerintem nagyon is bizakodhatsz! :)

2014. nov. 19. 09:57
 3/31 A kérdező kommentje:

Koszi lanyok :) eleg bizakodot irtatok ma is 37.2 lett ...

Johetne mar az a baba varjuk nagyon :-D

Valahogy nem igazan ertem ezt a dpo-t honnan kell szamolni?

Most hanyadik napon vagyok? En azt hittem hogy 9dpo...de lehet valamit felre ertelmeztem :)

2014. nov. 19. 11:50
 4/31 anonim ***** válasza:
A dpo=days past ovulation vagyis az ovu ota eltelt napok szama. Neked a ciklus.hu rosszul huzta be az ovut, mert a 10.napon volt, igy onnantol szamitva ma a 13.dpo-n vagy. Es nagyon biztato a hod :-) mikor tesztelsz???
2014. nov. 19. 15:46
 5/31 anonim ***** válasza:
Utolso vagyis elso voltam (26hkm)
2014. nov. 19. 15:47
 6/31 A kérdező kommentje:

Ertem akkor ahogy leesik a ho akkor van ovu :)

Holnap veszek egy tesztet ,irok majd mi lett

2014. nov. 19. 16:38
 7/31 anonim ***** válasza:
Irj mindenkeppen:-) varom!!! 26hkm
2014. nov. 19. 23:30
 8/31 A kérdező kommentje:

Ma leesett a hom 37 lett...:-/

Es ahogy felalok faj a hasam elv 5 nap van nem vartik ( 25.en kellene)

Nem ertem miert esett le veszek ma egy tesztet azert :)

2014. nov. 20. 07:32
 9/31 anonim ***** válasza:
Mennyi szokott lenni a hod mielott megjon? Latom az elozo ciklusnal 36, 8 volt, ha mindig annyi akkor ez a holeeses nem szamit. Ha vessel tesztet akkor mostmar szerintem varj holnap reggelig vele hogy reggeli elsobol csinald. Szoritok!! Irj ha van vmi!! 26hkm
2014. nov. 20. 08:56
 10/31 anonim ***** válasza:

2. vagyok:

A 37 fokos hő nem számít leesésnek, nekem azelőtt, hogy meg kellett volna jönnie végig 36,8-37,2 között ingadozott a hőm és ez így is maradt.

Kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény a holnap tesztelsz! :)

2014. nov. 20. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!