Ez már trifázisos görbének számít?
Ne nézzetek hülyének, de direkt nézegettem mások görbéit, és nem egyértelmű, hogy az enyém az-e :) Ismerem a görbés oldalakat, a BTO-t stb. Most konkrétan az én görbémről kérnék véleményeket. Köszi! :)
Igen, ez egy gyönyörű szép trifázisos görbe.
Még van pár napod, ahogy látom, a nem vártig. Drukkolok!
Igen, nem jó helyre húzta be, de azzal sosem foglalkozom, mindig pár nappal később van az ovum.
Hát mi is reménykedünk:)
Ááá ezt nem lehet tudni. Nem emelkedett a hcg rendesen. Alacsonyról indult, és csak lassan növekedett. Jártam két naponta vérvételre, és az utolsó vérvételen kb. ugyanannyi volt a hcg-m, mint két nappal előtte. Abból tudtam, hogy ez nem sikerült. Elindult valami, de nem tudott megtapadni, vagy a természet szelektált. Ezt nevezik azt hiszem kémiai terhességnek. Rossz volt, de legalább a hcg-mből tudtam, hogy mi vár rám, így nem ért váratlanul, amikor a hőm leesett és elkezdtem vérezni.
Nagyon remélem, hogy nem az IR okozott megtapadási problémát, és a következő baba hamar jön, és velem is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!