Ez már trifázisos görbének számít?
Ne nézzetek hülyének, de direkt nézegettem mások görbéit, és nem egyértelmű, hogy az enyém az-e :) Ismerem a görbés oldalakat, a BTO-t stb. Most konkrétan az én görbémről kérnék véleményeket. Köszi! :)
Pár hónapja tudom, hogy IR-em van (meg PCOS gyanús, de nincsenek cisztáim, csak a hormonértékek nem voltak a legjobbak, mindig van peteérésem amióta figyelem). Szedem a gyógyszert, próbálom tartani a diétát, edzek.
Igazából az első éles hónap, amikor PÉ környékén is együtt voltunk, az pont az előző volt, szóval hamar összejött, ha azt nézzük. Ez egyfelől megnyugtat, másfelől azért persze zavar a gondolat, hogy IR-nél magasabb a vetélés kockázata. Ezért próbálok abban bízni, hogy itt nem az IR volt a vétkes, hanem a természet szelektált.
Te legalább már tudod, hogy sikerülhet természetes úton, és ez is nagy dolog! :)
Sajnos nekem vannak cisztáim, nem is kevés.
Mi másfél éve nem védekezünk, de élesben "csak" ez a 13. hónapunk. Sajnos PCOS-nál is nagyobb a vetélés kockázata.
Mivel gyógyszert szedek, minden 12. ciklusnapon mennem kell ultrahangra. A mostanin két érett tüszőm volt a jobb petefészekben+ több apró ciszta, a balban sajnos nagyobbak (8-10 mm-esek) voltak. Szokott is fájni a bal oldalon, a jobb oldalon a derekam fáj pár napja, remélem, nem véletlenül :)
Nagyon sajnálom. Volt már ilyen szép görbéd?
A PCOS diétát tartod? A hármas kezelést?
Ez az előző két havi görbém:
Hasonlóak, de 37,1 még nem volt (főleg nem három napig) :)
A diétát és a mozgást elkezdtem ebben a hónapban, az első két hétben követtem, de már megőrültem tőle :S A számolgatás és az, hogy mást kellett ennem, mint amit a páromnak főztem... nem ment.
Most mondja anyósom, hogy neki anno a derékfájás mindig mensi előtt volt, onnan tudta, hogy meg fog neki jönni. Nekem viszont sose szokott lenni, lehet pont ez a jel :)
Ahogy sejtettem, csökkent a hőm. Csináltam egy tesztet is, negatív. Nem tudom, mit vártam, ha eddig se sikerült :)
Ez még nem számít nagy hőlesésnek, simán előfordulhat alapból ilyen terhesség mellett is. Nekem is volt ilyen.
Persze, jó, ha nem éled bele magad, de azért amíg nem jön meg, vagy nem esik vissza alaphőre, addig van remény. Reménykedjünk, hogy továbbra is fent marad. Nagyon szurkolok neked.
Kedves Kérdező!
Még ne add fel! Ez a hőcsökkenés semmi, ennyi simán belefér. A görbe alapján szerintem még túl korán teszteltél, ahogy én nézem ma DPO 11nél tartasz.
Bíztatásként:
A fiam születése után derült ki, hogy autoimmunk pajzsmirigy alulműködésem van, folyamatosan endokrinológushoz járok ezért. Ez miatt a második baba tervezésénél 5 hónap után meddőségi szakemberhez fordultam.
A ciklusom elég rendszertelen volt (21-29 nap közötti), 3-4 nap barnázással a mensi előtt. Hormonpanelem tökéletes, férjemnél minden rendben, mindkét petefészekemben 10-11 apró ciszta, PCOS gyanú. Mivel azon szerencsések közé tartozok, akiknek így is volt peteérése, doki annyit mondott, hogy Clostival kicsit megtámogatja a peteérést és meglátjuk mi lesz. Az első Clostis hónapban megfogant a kislányom. :) Így a kivizsgálásokkal együtt 8 hónapot kellett (csak) várni rá. Ez volt a babás görbém:
és volt trifázisos is, ami sajnos sikertelen volt (itt az alaphőt rosszhelyre tette, másik oldalon 36,2nél volt):
Kitartás! Amíg nincs vérzés, addig van remény! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!