Ne nézzetek hülyének, de direkt nézegettem mások görbéit, és nem egyértelmű, hogy az enyém az-e :) Ismerem a görbés oldalakat, a BTO-t stb. Most konkrétan az én görbémről kérnék véleményeket. Köszi! :)
A hőm egyelőre nekem is fent van, de a tegnap esti együttlét óta halványbarna krémes folyásom van. A méhszájam fentebb ment, keményebb és zárt, de ettől még megjöhet sajnos :)
Eddig egész jó a görbéd :) Lehet, h csak az együttlét miatt vérzel picit... Drukkolok! Holnap írd meg van e változás. Mikor tesztelsz?
2013. aug. 25. 14:21
33/40 A kérdező kommentje:
Jó, megírom :) Vizes folyás most nincs, helyette tojásfehérjéhez hasonló, de ragasztó állagú valami van. A méhszájam teljesen visszahúzódott, már el se érem.
2013. aug. 25. 16:31
34/40 anonim válasza:
Nekem is hol vizes, hol tojásfehérje szerű a nyákom, pedig ilyenkor nem szokott lenni semmi! És a melleim is fájnak, pedig mensi előtt néhány nappal az is el szokott múlni... Meglátjuk.:) Drukkolok neked is! 1. gyermeketek lesz, vagy van(nak) már?
2013. aug. 25. 17:52
35/40 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos holnap meg fog jönni :( Attól félek, hogy ha 3 hónap alatt nem sikerül (annyi van még a Clostyból), akkor jön a petevezető átjárhatósági... Nem hallottam róla túl sok jót, viszont utána sokan babásak lesznek :)
Nektek továbbra is szorítok! :) Majd írjatok, ha van valami újság.
2013. aug. 26. 11:48
36/40 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy első babára várunk, párom 30, én januárban leszek annyi :) És Ti?
2013. aug. 26. 11:49
37/40 anonim válasza:
Szia, a görbéd alapján tényleg meg fog jönni. Sajnálom. A petevezeték átjárhatóságitól ne félj, kb 1 perc az egész, és nem fáj jobban, mint a rákszűrés :) Mi 37+29, 2. baba lesz, ma reggel pozitívat teszteltem, közel egy év után... Ne aggódj, jönni fog nálatok is, ne stresszelj rajta. Vedd lazán! Nálunk ez jött be. Már "feladtam", új munkát kerestem, interjúkra jártam... Bejutottam az utolsó körre egy nagyon jó munkára, szuper cégnél, álom fizetéssel... Most mondhatom le :) De örülök, hogy így alakult! Neked is fel a fejjel!
2013. aug. 26. 12:19
38/40 A kérdező kommentje:
Ó, de jó!!! Gratulálok!!! Nagyon vigyázz Magatokra! :))
Csak nem voltál ilyen vizsgálaton? Ha igen, hány hónapja? Azt hallottam, utána sokan teherbe esnek, akinek el volt záródva a vezeték :)
2013. aug. 26. 12:27
39/40 anonim válasza:
Nem én voltam, a barátnőm. Ő utána 1 vagy 2 hónappal esett teherbe. Neked is fel a fejjel, és csak pozitívan! Fontos :)
2013. aug. 26. 12:32
40/40 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó! Köszönöm a bátorítást, már néha rám is fér :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!