Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez trifázisos görbének alakul?

Ez trifázisos görbének alakul?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom, sajnos még az sem jelent semmit... Csak tanulok :) Annyi görbét néztem a neten mindenfelé és van amelyiken én nem is látom h trifázisos, hiába úgy említik. Köszönöm ha válaszoltok annak ellenére, hogy ez egy ezredik ilyen kérdés.... Ráadásul ebben a ciklusban már harmadszor fárasztalak benneteket a görbémmel :)

2010. dec. 17. 18:10
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Ovut persze rossz helyre húzta, ha minden igaz 17 vagy 19 . napon volt, erre már voltatok olyan kedvesek és válaszoltatok pár napja :)
2010. dec. 17. 18:11
 2/25 anonim ***** válasza:
Ovu a 18. napon volt. A görbe tényleg trifázisosnak néz ki. Drukkolok, de ne éld bele magad, mert csak a pozitív teszt jelent biztosat.
2010. dec. 17. 18:17
 3/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tudom, a trifázisos görbék sem feltétlenül terhes görbék. A 18. nap az ovura egy újabb vélemény, volt már 17, 19 :) Nagyon köszi, lehet hogy neked van igazad. Végül is mindegy is, talán nem is látunk ennél jobban magunka :)
2010. dec. 17. 18:21
 4/25 anonim ***** válasza:
52%
23-24 nap tájékán volt az ovulációd, a 24-i együttlétből összejöhet. A korábbi emelkedések nem felelnek meg a hőmérsékleti szabályoknak.
2010. dec. 17. 18:29
 5/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod és természetesen nincs kizárva, hogy neked van igazad :) Nekem 2.dpo-n mindig leesik a hőm, ovuteszt, ovufájdalom, tojásfehérjés nyák, majd utána szárazság is bizonyítja, hogy 17-18-19 napok egyikén volt. Voltam dokinál az előző görbémmel, ő is azt mondta, ahogy a neten is van írva, hogy 2.dpo-n leeshet a hő, 3. napra kell mindneképpen cover line felett lennie és utána 4 napig ott maradnia. DE tényleg lehet hogy igazad van, és nagyon szépen köszönöm!!!
2010. dec. 17. 18:34
 6/25 anonim ***** válasza:
52%

18:29 vagyok:

Dokid félig tudja a szabályokat, csak kicsit keveri őket.

Igaz, hogy leeshet a hő a második dpo-n, de olyankor az utána levő kettőnek kell a vonal fölött lenni, és a 4. dpo-nak két tized fokkal kell fölötte lenni. A 21. napon levő 36,5 Nálad ennek a kritériumnak nem felel meg.

És vannak még más szabályok is, azt itt egy kicsit bonyolult lenne érthetően leírni, én hónapokig tanultam tanfolyamon...

Azért reméljük összejön a baba, és akkor meg mindegy is, hogy az pontosan mikor volt... :o)

2010. dec. 17. 18:53
 7/25 anonim ***** válasza:
52%

Annyit még kiegészítésnek, mielőtt megijednél (ha egyáltalán hiszel nekem :o), hogy ettől a dokid még lehet profi szülész-nőgyógyász, ők ezt ennyire részletesen nem tanulják, és a legtöbb nem foglalkozik ezzel...

(Ahogy az én dokim sem, akiben egyébként nagyon megbízom, már kétszer szültem nála, és nem is szülnék másnál :o)

2010. dec. 17. 18:56
 8/25 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi, ne értsd félre, nagyon örülök a válaszodnak. Amiket leírtál, annak a 19 viszont megfelel :) Azt már többen írták amikor pár napja felraktam :)
2010. dec. 17. 19:07
 9/25 A kérdező kommentje:
Még egy kérdésem lehetne??? Köszönöm. Megnéztem az előző görbéimet és tényleg mindig így leesik 2.dpo-n és máskor is volt hogy a 4.-en még nem volt olyan magas. De mégis az általam sejtett ovu időpont után 14 nappal jött meg. Ki vagyok vizsgálva, hormonok, stb... (más miatt), a luteális fázisom több doki szerint is rendbe lehet... De ha úgy nézem ahogy te írtad, akkor eddig minden ciklusom úgy nézett ki, hogy 22-24 körül ovu és rá 5 napra menzi?! De akkor ilyen luteális fázissal hogy lettem terhes máskor? Nagyon köszönöm ha válszolsz!!!
2010. dec. 17. 19:12
 10/25 A kérdező kommentje:
Utána olvastam, megijesztettél :) A babtervezők oldalon 5. napot írnak, hogy 0.2 fokkal kell emelkedettnek lennie. Köszönöm azért.
2010. dec. 17. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!