Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez egy trifázisos görbe lenne...

Ez egy trifázisos görbe lenne vagy nem?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a 6 honap hogy probalkozunk nem volt ilyen "szep" gorbem eddig ....szerintetek ?

Biztato eddig ? 1het a nemvartig.

2014. nov. 18. 16:24
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Koszi csajok a szurkolast :) 36.7-8jonn meg nem mindig egyforman :) reggel tesztelek :-D remelem ++++ lesz
2014. nov. 20. 16:42
 12/31 anonim ***** válasza:
Megy a drukk!!! 26hkm
2014. nov. 20. 23:02
 13/31 A kérdező kommentje:

Ma megint ugrott a hom vissza 37.1-re ( remeny)

Teszt: mintha halvanyan ott lenne de mintha :O nem merek hinni neki holnap is csinalok egyett :-D

Koszonom a drukkot

2014. nov. 21. 07:10
 14/31 anonim ***** válasza:

Szuper!!!!! :)

Figyu, ha halványan ott van, akkor az a babát jelzi! Nekem is nagyon halvány volt az első tesztem, ahogy írtam is, a 15. napon teszteltem. (holnap kezdem a 20. terhességi hetem)

2014. nov. 21. 08:01
 15/31 anonim ***** válasza:

Jujjj de jo!!!!:-) ugy ahogy a 20hkm irja, a halvany is pozi :-))) de szoritok h erosodjon! En is minden nap teszteltem, amig a ket csik ugyanolyan eros nem lett:-) 7-et csinaltam osszesen :-D a bnoim mind mondtak h nem vagyok normalis :-D

De ugyanolyan tesztet vegyel mint amit ma hasznaltal, sokkal konnyebb osszehasonlitani!! Vigyi magadra es majd irj h mi van!!! 26hkm

2014. nov. 21. 09:08
 16/31 A kérdező kommentje:

Koszonom csajok holnap reggel is csinalok megyek veszek kesobb egy tesztet :-D

Paromnak meg nem mondtam majd este ha haza jonn remelem baba nagyom varjuk mar :)

Elkezdet fajni a hasam eleg furan :-S olyan beleszuros erzes meg kicsit mintha gorcs lenne remenykedem ebben a halvany es 37.1 fokban :) hogy nem jonn meg....

2014. nov. 21. 13:49
 17/31 anonim ***** válasza:
Gorcsok nekem is voltak, ne aggodj, nagyon tutinak nez ki a dolog :-)))) 26hkm
2014. nov. 21. 14:59
 18/31 anonim ***** válasza:

Én is görcsöltem kicsit és olyan megfázás-szerű érzésem is volt. De ne aggódj, ebből nem lesz mensi, a hőd szerintem tökéletesen mutatja, hogy babás vagy. :)

Azért majd írd meg, hogyha csinálsz második tesztet is és azt is, hogy mit szólt az apuka.

20hkm

2014. nov. 21. 15:49
 19/31 A kérdező kommentje:

6 utan er haza a dragam :) ma hivott mar hogy mi a helyzet de nem arultam el ;-)

Reggel csinalok meg egyett ...ajjhhhh olyan jo lenne :-D

Koszonom csajok a drukkot reggel irok mindenkeppen :-D

2014. nov. 21. 17:40
 20/31 A kérdező kommentje:
sziasztok 37fok lett ma is a hom reggeli teszt full negativ annyi halvany vonal sincs rajta mint tegnap volt :-/ faj a hasam is ...szerintem ujabb sikertelen honap holnap reggel csinalok meg egyett remelem nem jon meg addig :'(
2014. nov. 22. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!