Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? Hogyan mondjam...

Mit csináljak? Hogyan mondjam el nekik és mikor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

5 hetes terhes vagyok, 21 éves és végzős nappali tagozatos hallgató. Augusztusban volt az esküvőnk a férjem 22 éves, o 3 éve főállásban dolgozik. Nagyon szerettünk volna babát. De hat így hogy most teherbe estem elegge megijedtunk. Leginkabb a szüleim miatt felek. Tudom jól hogy neki az a fontos hogy az iskolát befejezzem es legyen minimum 1 évig munkahelyem. Hat ez n így jott ki :/ munkát ezerrel keresek úgy gondolom megtudom azt oldani de a szüleimnek hogy mondjam el? Es mikor? Hétvégén is találkozunk folyamatosan fáradt vagyok...gondoltam h karácsonykor mondjuk el nekik de nem tudom mi lesz, ettől felek a legjobban...27-en megyek orvoshoz.

Volt aki ilyen helyzetben volt? Válaszaitokat előre is köszönöm!

2014. nov. 18. 13:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi gond hidd el!

Én 20 évesen lettem terhes, alig mertem elmondani. (Főleg h anyuékkal laktunk még) Azt hittem majd jön a lehurrogás, meg hogy korai stb, ennek ellenére annyira pozitivan fogadták,nem gondoltam volna :) Amennyire féltem, pont a visszáján sült el a dolog, kár volt aggódnom. Mielőbb mondd el nekik, ne várj karácsonyig! :) Nyugi, és gratulálok!

2014. nov. 18. 20:28
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) igazából mióta összeházasodtunk mindenki kérdezte hogy mikor jon a baba :) esküszöm nagyon szerettünk volna fiatal korunk ellenére, de hat csak megijed az ember :/ 27-en megyek orvoshoz. Hány hetesen mondtatok el ti?
2014. nov. 18. 20:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Anyunak még aznap elmondtam, mikor pozitivat teszteltem. Apu pár nap mulva tudta meg anyutol, mert en nem mertem elmondani :D
2014. nov. 18. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!