Mit csináljak? Hogyan mondjam el nekik és mikor?
Sziasztok!
5 hetes terhes vagyok, 21 éves és végzős nappali tagozatos hallgató. Augusztusban volt az esküvőnk a férjem 22 éves, o 3 éve főállásban dolgozik. Nagyon szerettünk volna babát. De hat így hogy most teherbe estem elegge megijedtunk. Leginkabb a szüleim miatt felek. Tudom jól hogy neki az a fontos hogy az iskolát befejezzem es legyen minimum 1 évig munkahelyem. Hat ez n így jott ki :/ munkát ezerrel keresek úgy gondolom megtudom azt oldani de a szüleimnek hogy mondjam el? Es mikor? Hétvégén is találkozunk folyamatosan fáradt vagyok...gondoltam h karácsonykor mondjuk el nekik de nem tudom mi lesz, ettől felek a legjobban...27-en megyek orvoshoz.
Volt aki ilyen helyzetben volt? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Nem lesz semmi gond hidd el!
Én 20 évesen lettem terhes, alig mertem elmondani. (Főleg h anyuékkal laktunk még) Azt hittem majd jön a lehurrogás, meg hogy korai stb, ennek ellenére annyira pozitivan fogadták,nem gondoltam volna :) Amennyire féltem, pont a visszáján sült el a dolog, kár volt aggódnom. Mielőbb mondd el nekik, ne várj karácsonyig! :) Nyugi, és gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!