Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam meg nekik,...

Hogyan mondjam meg nekik, hogy hagyjanak békén egy kicsit?

Figyelt kérdés

Keresztfiamék családjáról van szó...a keresztfiam 11 éves,a kisöccse 8. Én 34 hetes terhes vagyok.

Télen,mikor influenzásak voltak a gyerekek,az anyjuk elhozta őket hozzám egy délutánra,nem tudtam hogy betegek,nagyon féltem tőlük,nehogy elkapjam,nem győztem főzni a citromos teát nekik.

Aztán a kisebbik elkapta az iskolában a tetüt,akkor is hozzám hozta az anyja,mostam a fejét fél délután.

Most a legújabb,hogy reggel itt vár rám a ház előtt nagyobbik gyerek bárányhimlősen,hogy feljöhessen hozzánk.Meg se kérdezték,hogy én voltam e himlős.

És azt kérdi az anyjuk,mikor jöhetnek hozzám a gyerekek(MINDKETTŐ)nyaralni egy hétre.

Mindenhol elájulok ebben a melegben,alig élek,első babás leszek...nincsenek rám tekintettel

2009. jún. 29. 19:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem állj a sarkadra,mert itt a szülők nagyon önzőek.Te is a saját babád érdekeit nézd,ne másokét,mert neked így nagyon nehéz lesz.A férjed mit szól ehhez?Beszélgetned kellene a szülőkkel,ha már maguktól nincs ennyi eszük,hogy te is hamarosan szülni fogsz.
2009. jún. 29. 19:12
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne haragudj de az a nő nem normális! Hogy lehet ilyen felelőtlen? Egy kismamához beteg gyerekeket vinni na meg himlősen?? Vagy bajt akar neked szándékosan! Én is nehezen merem megmondani ha bajom van de ez azért túlzás! Nyugodtan mondd neki meg kerek perec hogy NEM mehetnek oda ha betegek! Üdv: 33 hetes
2009. jún. 29. 19:12
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj de ez már bunkóság a részükröl!szerintem nyugodtan közöld hogy neked ehez már nincsen erőd és nem vállalod.ha nem csak egyszerüen ne engedd be őket!mi lesz ha megszületik a babád?ha megharagszik majd elmulik ne törödj semmivel senkivel csak magaddal
2009. jún. 29. 19:13
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Szép kis sztori!Szerintem mond meg neki kerek-perec,hogy ez így nem működik!Meg kell,hogy értse hisz neki is van 2 gyermeke,tudhatná....!Legyél egy kicsit önző!

Majd megbékélnek!:)))

Sok boldogságot a babához!

2009. jún. 29. 19:13
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondolom,hogy nem neked kellene magyarázkodni.Lehet féltékeny az anyuka?Úgy néz ki,hogy szándékosan akar rosszat?
2009. jún. 29. 19:16
 6/20 A kérdező kommentje:
A férjem is azt mondja küldjem el őket,de szeretem a gyerekeket,szerintem ők is érzik,hogy most ők terhesek nekem.Az a baj,hogy én nem merem megmondani ha bajom van.
2009. jún. 29. 19:17
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
2.vagyok! Nyugodtan mondd csak meg nekik! Mi lesz ha megvan a babád és oda viszi a gyerekeit betegen és a te picid csak pár hetes.Bele sem gondolok! Meg kell értenie!!!
2009. jún. 29. 19:20
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mondod meg, akkor tényleg bajotok lehet!A babád és saját egészséged tartsd a szemed előtt!Akkor talán menni fog!')
2009. jún. 29. 19:23
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
De durva! Ez a pofátlanság legteteje! Én szégyenlem magam helyettük! Egyszerűen állj a sarkadra és koptasd le őket, úgy látom nagyon odakaptak! Mondd meg, hogy nem érsz rá, mondd azt, hogy nem érzed jól magad meg kisbaba mellett nem lesz sem energiád, sem idegrendszered az ő két gyerekére!!! A himlőre meg annyit kellett volna hazudnod, hogy nem voltál még himlős és ne küldje rád a gyereket himlősen. Ha kedvesen megfogalmazva nem segít, akkor legyél kicsit arrogánsabb.
2009. jún. 29. 19:29
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd meg a keresztfiaid anyjának, hogy több pihenésre van szükséged neked most és, hogy szeretnél egy picit a saját babádra koncentrálni. Szeretnél vele eltölteni egy kis időt, hogy felkészülhessetek a ti nagy találkozásotokra! Emlékeztesd rá, hogy ő is anya és volt, amikor még ő is csak várta a nagyobbik fiát... Ezek nagyon nehéz beszélgetések és kezdeni a legnehezebb őket, de muszáj megtenned a saját jóléted miatt, hiszen ezek számodra is pótolhatatlan időszakok és igenis szükséged van a pihenésre és egy kis kikapcsolódásra, mielőtt megérkezik a pici.
2009. jún. 29. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!