Hogyan mondjam meg nekik, hogy hagyjanak békén egy kicsit?
Keresztfiamék családjáról van szó...a keresztfiam 11 éves,a kisöccse 8. Én 34 hetes terhes vagyok.
Télen,mikor influenzásak voltak a gyerekek,az anyjuk elhozta őket hozzám egy délutánra,nem tudtam hogy betegek,nagyon féltem tőlük,nehogy elkapjam,nem győztem főzni a citromos teát nekik.
Aztán a kisebbik elkapta az iskolában a tetüt,akkor is hozzám hozta az anyja,mostam a fejét fél délután.
Most a legújabb,hogy reggel itt vár rám a ház előtt nagyobbik gyerek bárányhimlősen,hogy feljöhessen hozzánk.Meg se kérdezték,hogy én voltam e himlős.
És azt kérdi az anyjuk,mikor jöhetnek hozzám a gyerekek(MINDKETTŐ)nyaralni egy hétre.
Mindenhol elájulok ebben a melegben,alig élek,első babás leszek...nincsenek rám tekintettel
Szép kis sztori!Szerintem mond meg neki kerek-perec,hogy ez így nem működik!Meg kell,hogy értse hisz neki is van 2 gyermeke,tudhatná....!Legyél egy kicsit önző!
Majd megbékélnek!:)))
Sok boldogságot a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!