Hogyan mondjam meg nekik, hogy hagyjanak békén egy kicsit?
Keresztfiamék családjáról van szó...a keresztfiam 11 éves,a kisöccse 8. Én 34 hetes terhes vagyok.
Télen,mikor influenzásak voltak a gyerekek,az anyjuk elhozta őket hozzám egy délutánra,nem tudtam hogy betegek,nagyon féltem tőlük,nehogy elkapjam,nem győztem főzni a citromos teát nekik.
Aztán a kisebbik elkapta az iskolában a tetüt,akkor is hozzám hozta az anyja,mostam a fejét fél délután.
Most a legújabb,hogy reggel itt vár rám a ház előtt nagyobbik gyerek bárányhimlősen,hogy feljöhessen hozzánk.Meg se kérdezték,hogy én voltam e himlős.
És azt kérdi az anyjuk,mikor jöhetnek hozzám a gyerekek(MINDKETTŐ)nyaralni egy hétre.
Mindenhol elájulok ebben a melegben,alig élek,első babás leszek...nincsenek rám tekintettel
Én is félek sokszor megmondani, ha valami terhes a számomra. De megtanultam, hogy muszály nemet mondani, mert különben saját magamat teszem tönkre és ez esetben a kisbabáét is... Próbáld egy kicsit viccesen visszavágni neki, hogy "nem is tudtam, hogy babamegőrző van nálunk" vagy " szerintem a nagymami sokkal jobban tudna rájuk vigyázni" valami hasonló dologgal próbálkozz, mert akkor nem lesz a gyerekek miatt sem lelkiismeretfurdalásod....
Együtt érzek veled, mert én is sokáig ilyen cipőben jártam....
Üdv: 6. hetes kismami
Sajnálom is őket,mert a keresztfiam most 3 éven belül elveszítette mindkét nagymamáját,és tavalyelőtt pedig a 10 hónapos kistestvérét.(beteg volt)
Ezért is nem értem miért hozza ide a betegeket az anyja...
A kisfiút nehéz volt kirángatni a befordulásból.
Most legelőször is magadra és a babádra kell gondolnod. Az oké, hogy sok mindenen ment át a két gyerek és sajnálod őket meg minden és máskor bizonyára szívesen vigyázol rá, de ha már a saját anyjuknak nincs annyi esze, hogy ne vigye oda hozzád, akkor nektek kell felvilágosítani!
Nem akarlak elijeszteni, de a barátnőm anyukája épp várandós volt a kistesóval, mikor bárányhimlős lett a barátnőm. Igaz az anyuka már átesett rajta, de mégis valamit elkapott tőle és a a kisbaba egyik szemével gondok voltak. Gyakorlatilag mű szemet kapott, mert olyan problémák lettek. Nem azt mondom, hogy mindenkivel ilyesmi történik, de egyértelműleg megmondták neki, hogy ez a bárányhimlő miatt volt. Szóval gondold meg... Meg inkább jobb félni...
Szióka
gratula a keresztfiad anyjának,h valaki ennyire ne legyen tekintettel rád kétgyerekes anyaként!Mintha nem tudná miröl is szól ez az egész!14évnél kisebb gyerekeket meg kimondottan kirülnünk kell,most és ha már kint van a pici akkor se látogassanak
nehogy már ne tudja máshoz vinni a gyerekeit nyaralni!Gondolom nem vezetsz szállodát....
élvezd a várandóságot és ne velük törödj most,hanem csakis magaddal és a te kincseddel
oldaj meg az anyjuka felügyeletet ahogy akaraj,de téged most hagyjon békén,nyugodtan közöld vele,h nem vagy gyerekmegörzö
Nagyon köszönöm,hogy ennyien válaszoltatok!
Igazatok van...ideje a sarkamra állnom,biztosan fog is sikerülni,ha velem lesz a saját kisbabám.Értük mindenre képesek vagyunk!
SZia!
Végig olvastam ki mit írt.És mindenkinek IGAZA van.Szerintem is direkt csinálja és az irigység dominál nála.A másik dolog meg az hogy milyen anya ha a betegségben is te ápolod,a tetűt is te mosogatod a fejéből,himlősen is odaküldi őket na meg még hogy nyaralni mikor épp elég "gondod" van....ez a pofátlanság teteje.Mért neked kell ezeket megcsinálni?Csak azért mert az egyik a keresztfiad?Na neee.És ő akkor mit csinál hogy ennyire nincs ideje a gyerekeire?Szerintem sűrgősen el kell egy kis időre távolítanod őket.
Sol szerencsét!
Üdv. 20 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!