Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szüleim még nem tudják, hogy...

Szüleim még nem tudják, hogy elvesztettem a szüzességem = Baba van belőle! Hogyan mondjam el nekik?

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 11:13
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
68%
szia! mennyi idős vagy? attól is függ meg attól is, hogy barátoddal veszítetted -e el akivel együtt vagy, ha kicsit részleteznéd könnyebben tudnék segíteni.(hasonló helyzetben voltam) 21/l
2011. jan. 24. 11:17
 2/43 anonim ***** válasza:
61%

Hát ha elég nagynak érezted MAgad, hogy szexelj.., s ezt nem beszélted meg Anyukáddal (persze lehet, olyan a viszonyod, hogy nem tudtad), akkor kerek-perec ezt is vállald, ehhez is legyél elég nagy... Sajnálom, hogy ez történt, de a mai világban igen sok szó esik a felvilágosításról. HA meg ezt az oldalt is ismered, akkor bőven lehetne információd.... Más a fél életét adná egy babáért...

Mindenesetre sok erőt kívánok, bárhogy dönts is...

2011. jan. 24. 11:19
 3/43 anonim ***** válasza:
92%
Nyíltan és egyenesen, ezt úgy sem lehet túl szépen becsomagolni. És ami a legfontosabb, gyorsan. Mert bárhogy döntesz erről a babáról, már az elejétől szükséged lesz a segítségükre.
2011. jan. 24. 11:24
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
a legfontosbb tenyleg az, hogy minnel hamarabb...a korites a lenyegen nem valtoztat sokat:)
2011. jan. 24. 11:25
 5/43 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok,na jó ha nem akarod ne részletezd

ha 14 év alatti vagy akkor büntetendő is,ha 18 év alatti vagy akkor már nem büntetik de mindenképp tudnia kell a szüleidnek róla , mert ők döntik el mi legyen

Oda kell állni eléjük és elmondani, hogy ez és ez történt,a szüleid és szertnek, az elején enm fogadják könnyen az biztos, ha komolyabb kapcsolatban vagy és már 18-20 év körül vagy akkor talán könnyebb nekik is elfogadni, ha egy éjszakás az nagyon nem szerencsés

gondolkodj el rajta mit szeretnél a babával tenni, és azt is beszéld meg velük,ne húzd az időt, annál rosszabbul esik nekik, örökbe adhatod esetleg, és akkor életet biztosítasz neki sőt neked is lehet majd később gyereked, lehet sokan mondják majd az abortuszt, de tudd az egy nagyon komoly döntés, sok lelki-testi következményekkel járhat,

20 évesen lettem terhes a barátomtól, nem fogadták könnyen a szülők, most meg már mindegyik alig várja hogy megszülessen a kisfiunk, sok sikert, és sok erőt kívánok neked 21/L

2011. jan. 24. 11:29
 6/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz könnyű elmondani anyukádnak,biztosan hatalmas sokként fogja érni! Főleg ha még nagyon fiatal vagy! Mindenesetre minél hamarabb szólnod kéne neki,hogy együtt megbeszéljétek,hogy hogyan tovább!
2011. jan. 24. 11:34
 7/43 A kérdező kommentje:
Büntetendő? Engem büntetnének meg?
2011. jan. 24. 11:48
 8/43 anonim ***** válasza:
100%
nem nem téged, ha 14 év alatti vagy, akkor büntetendő bármilyen szexuális kapcsolatot létesíteni veled, de nem téged büntetnek, hanem a másik félt
2011. jan. 24. 11:53
 9/43 A kérdező kommentje:
Akkor is, ha ő is 13-14 éves?
2011. jan. 24. 11:55
 10/43 anonim ***** válasza:
100%
ajjaj ilyen fiatal vagy?mennyi idős vagy? úgy tudom akkor nem, jaj te
2011. jan. 24. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!