Mivel csillapíthatnám az egész napos rosszul létet?
Figyelt kérdés
holnap leszek 5 hetes, még nem voltam dokinál.
3 napja egész nap rosszul vagyok.egyszerűen így nem bírok semmit csinálni :(
2014. nov. 18. 10:18
1/5 anonim válasza:
Tudom, mit érzel, brrrr... Ezt sajnos ki kell bírni. Idővel enyhülni fog, majd elmúlik. Kóla, gyömbér, háztartási keksz esetleg segíthet. Ha nagyon rosszul vagy, és dolgozol, menj táppénzre!
2/5 anonim válasza:
Edd azt, amit kívánsz! A terhességi hányinger nem olyan, mint amikor beteg vagy, egész vad dolgoktól is jobban lehet egy kismama. A narancs például sokaknak bejön, vagy azok amiket 1-es válaszoló írt.
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kívánok semmit.tegnap is sajnos egy fél kifli ment le,meg egy pár szem háztartási keksz.
2014. nov. 18. 11:17
4/5 anonim válasza:
Az nem baj, ha keveset eszel az első hetekben, de a folyadékbevitelre figyelj, nehogy kiszáradj!
5/5 anonim válasza:
Én kefîrt eszek az én gyomromnak nagyon jót tesz! És nem terhelimeg. Nekem hànyingerre is jó volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!