5-6 hetes vagyok, egész napos fejfájásom mikor múlik el?
Figyelt kérdés
3.babánkat várjuk,az első kettővel nem emlékszem fejfájásra.2 fiú lett a vége.Lehet hogy most lány lesz?Most kívánós is vagyok,az első kettővel nem voltam.2014. jún. 6. 15:24
1/2 anonim válasza:
Mi honnan tudjuk, hogy mikor múlik el a fejfájásod? Vegyél be egy Panadolt ha nem bírod. A baba neméhez meg végképp semmi köze a fejfájásodnak!
2/2 anonim válasza:
Én alapból nagyon migrénes vagyok, az első trimeszterben folyamatosan fájt a fejem, kb. a negyedik hónap vége felé múlt el. Kislányom lett egyébként. Nem tudom összefügg-e, de drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!