Mi okozhat szinte egész napos menstruációs jellegű görcsöt? Ha van görcs már nyílik a méhszáj is?
Figyelt kérdés
18 hetes vagyok. Tegnap szinte egész nap fájt, csak akkor lett jobb ha pihentem. Magnézium hatására sem múlt el.2014. ápr. 24. 19:39
1/3 anonim válasza:
nekem mindig és mindig akkor vannak ilyesmi görcseim, ha pl sokat ülök egy helyben, a pocak is keményedik olyankor, szóval ha valami nem jót teszek (összenyomom, préselem)
igen, kizárólag ilyenkor pihenni kell, meg magnéziumozni, mindenhol ezt írják
lehet te meg sokat rohangálsz
2/3 anonim válasza:
Nekem a 15. hettol mar tobbszor gorcsolt, korhazban is voltam verzes es gorcsoles miatt, de szerencsere meg mindig zart minden! :) Nem biztos, hogy nyitja a mehedet is. 34 hetes kismama.
3/3 A kérdező kommentje:
Szerencsére vérzésem nincs. Minden jót neked is .
2014. ápr. 25. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!