Mitől függ, hogy kinek mikor "buggyan" ki a köldöke? 2. babánál mikor kezdődött a folyamat?
Változó, kinek mikor.
Különbözőek vagyunk és így pl a hasa is valakinek hamarabb nő vagy nagyobbra stb., ettől függően van ez is szerintem.
Nagyon valtozo. Nekem az elso babamat varva egyaltalan nem fordult ki, csak ellaposodott a koldokom. Most a masodik babamat varom, 37 hetes vagyok es nehany hete kezd kidudorodni, de nem mindig, peldaul allo helyzetben nem, csak ha lefekszem.
Fogalmam sincs, hogy miert kezdodott el a folyamat, ugyanis nekem nem nagy a pocakom, az elso babammal sem volt nagy es most is kb ugyanakkora. Bar most sokkal-sokkal feszesebb, alig hiztam, nagyon feszul a borom. Lhet, hogy ez az oka.
Egy baratnomnek az elso babajaval a 30. het kornyeken dudorodott ki, o alacsony es akkor atlagos testalkatu volt, nagy pocakja volt.
A masodik babajaval meg felidos sem volt es mar akkor kifordult, igaz, hogy az elso szoptatasi idoszakbol bo 15 kg maradt rajta, a pocakja is hamarabb nott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!